Λάρισα

Μάξιμος, Ο εκλογικός νόμος δεν θα αποτρέψει την πτώση τους!

Μάξιμος-βουλή

«Τελευταία καταφυγή κάθε κυβέρνησης που παίρνει την άγουσα προς την έξοδο είναι ο εκλογικός νόμος. Η ιστορία, όμως, διδάσκει ότι τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πτώση όταν μια κυβέρνηση έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας» τόνισε ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στην Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) του κόμματος στην Άρτα. Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθύμισε ότι «ούτε ο νόμος Κουτσόγιωργα απότρεψε τελικά το 1989 την επικράτηση της ΝΔ, αν και χρειάστηκαν τρεις απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις. Σήμερα υπό το κράτος του πανικού των δημοσκοπήσεων –ακόμη και εκείνων που δημοσιεύονται από την Αυγή- οι οποίες δείχνουν ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί το μέγεθος της εξαπάτησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρούν αλλαγή του εκλογικού νόμου».

Ο κ. Χαρακόπουλος με αφορμή τη ρύθμιση για τις οφ-σορ έκανε λόγο για «κυβέρνηση χωρίς ίχνος τσίπας», καυτηρίασε την πολιτική υπερφορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και την αύξηση των έμμεσων φόρων που χαρακτήρισε τους «πιο άδικους καθώς πλήττουν τελικά τους πιο αδύναμους. Δεν άκουσα καμιά διαφοροποίηση για την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης από αυτούς που έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα που είχαμε από αναθυμιάσεις μαγκαλιών». Ο Θεσσαλός πολιτικός υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση απώλεσε το φύλο συκής για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου με την αόριστη υπόσχεση για διευθέτηση του χρέους το 2018»,  ενώ μίλησε για «εμπαιγμό και εξαπάτηση των αγροτών και κτηνοτρόφων».

Ο Τομεάρχης Παιδείας την ΝΔ άσκησε κριτική στα έργα και τις ημέρες του κ. Φίλη κάνοντας λόγο για «εμμονές και ιδεοληψίες» και προβλέποντας ότι «η μεταλλαγμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα δώσει εξετάσεις αριστεροσύνης στο χώρο της παιδείας».

Στη ΝΟ.Σ. παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Άρτης κ. Γιώργος Στύλιος, ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Ψαθάς, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Σκανδάλης, πρόεδροι ΔΗΜΤ.Ο. και πολλά στελέχη και φίλοι της ΝΔ στο νομό.

Previous ArticleNext Article