Ελασσόνα

Μάξιμος από Παλαιόκαστρο: “Και νέες περικοπές συντάξεων αν συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ…”

«Αν δεν υπάρξει σύντομα αλλαγή πολιτικής, που θα οδηγήσει σε προσέλκυση επενδύσεων και αύξηση της απασχόλησης, θα επιβληθούν εκ των πραγμάτων και νέες μειώσεις συντάξεων, πριν καν εφαρμοστούν αυτές που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το 4ο μνημόνιο». Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συνομιλώντας με πολίτες στο Παλαιόκαστρο Ελασσόνας. Όπως εξήγησε «με αυτή την κυβέρνηση κανείς δεν έρχεται να επενδύσει στην Ελλάδα. Αντιθέτως, επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο και φεύγουν στη Βουλγαρία, ενώ αυξάνεται η αδήλωτη-μαύρη εργασία και η μερική απασχόληση. Έτσι, όμως, καταρρέουν και τα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία. Μην έχετε αυταπάτες. Όσο παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο υπονομεύονται και αυτές οι ήδη πετσοκομμένες συντάξεις».

Ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτρη Καραΐσκο και κατοίκους του χωριού για την ανάγκη παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο και βελτίωσης των υποδομών που εξυπηρετούν τη γεωργοκτηνοτροφική παραγωγή, όπως το αρδευτικό δίκτυο που θα αξιοποιεί το νερό για άρδευση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από κατοίκους του χωριού στα προβλήματα που ανέκυψαν με τους δασικούς χάρτες και τις καθυστερήσεις στην έκδοση των απαραίτητων εγγράφων από τις υπηρεσίες προκειμένου να υποβάλλουν την αίτηση αντιρρήσεων ατελώς.

Ο κ. Χαρακόπουλος, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της ΝΔ στη Βουλή για το ζήτημα των δασικών χαρτών που συνυπέγραψε και ο ίδιος, ενώ καυτηρίασε το γεγονός ότι «δυο χρόνια τώρα το ΠΑΑ, απ’ όπου θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν πόροι για αρδευτικά έργα, ουσιαστικά παραμένει αναξιοποίητο».

Μάξιμος-Παλαιόκαστρο 2

Previous ArticleNext Article