Ελασσόνα

Λύση στο πρόβλημα με την προμήθεια ξύλων για τους κατοίκους της Άκρης από τον Θανάση Παιδή

Εκτός  διαδικασίας προμήθειας ξύλων  κινδύνευαν να μείνουν οι κάτοικοι της ορεινής Άκρης  αφού λόγο γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν είχαν συμπεριληφθεί   στους σχετικούς πινάκες .

Ο Πρόεδρος τους χωριού κ. Στέφανος Τσανάκας  ανέφερε στον κ. Παιδή  το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί καθώς οι κάτοικοι της  Άκρης ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους δεν θα μπορούσαν να προμηθευτούν τα απαραίτητα ξύλα για να ζεσταθούν τον χειμώνα .

Μετά από παρέμβαση του Θανάση Παιδή τις επόμενες μέρες με συνεργασία της τοπικής κοινότητας και του Δασαρχείου θα γίνουν οι σχετικές διαδικασίες αιτήσεις κατοίκων , χαρακτηρισμός ξυλείας για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία πριν πιάσουν τα κρύα και οι βροχές   .

Ο κύριος  Παιδής τονίζει ότι πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα  η διαδικασία  για πολλές ορεινές περιοχές στην πλειοψηφία τους κοινότητες του Νομού .

Η μόνη λύση που προτείνει ο ίδιος για να μην υπάρχουν και του χρόνου παρόμοια προβλήματα είναι να πιέσουν όλοι προς την αλλαγή της νομοθεσίας  ώστε να απλοποιηθεί η διαδικασία που είναι πολύπλοκη και χρονοβόρα .

Previous ArticleNext Article