Ελασσόνα

Λύση για του μαθητές του ΕΠΑΛ Ελασσόνας από τον Θανάση Παιδή

Άμεση και καίρια ήταν η παρέμβαση, για ακόμη μια φορά, του Θανάση Παιδή καθώς ανταποκρίθηκε στο αίτημα των μαθητών, όπως και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

Σε συνεργασία με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γιώργο Δοδοντσάκη επιτεύχθηκε η λειτουργία εξεταστικού κέντρου Πανελλαδικών Εξετάσεων στην Ελασσόνα για τους 55 μαθητές του ΕΠΑΛ Ελασσόνας, οι οποίοι προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή. Μετά από αυτήν την εξέλιξη οι μαθητές δεν θα αναγκαστούν φέτος να μετακινηθούν στη Λάρισα, όπως συνέβαινε τα περασμένα χρόνια.

Ο Θανάσης Παιδής σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής: «Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα των μαθητών και της Διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Ελασσόνας και έτσι θα λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο στην Ελασσόνα. Οφείλουμε να ευχαριστούμε  τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Δοδοντσάκη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε για ακόμη μια φορά, όπως επίσης την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη που κατανόησαν την αναγκαιότητα της λειτουργίας του συγκεκριμένου εξεταστικού κέντρου και έκαναν δεκτό το αίτημα.

Στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας οι εκπαιδευτικοί κάνουν εξαιρετική δουλειά, ενώ θα πρέπει να καταγραφεί ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πολλούς μαθητές που δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για μάθηση. Οφείλουμε να είμαστε σταθεροί συμπαραστάτες ώστε να βελτιώνονται συνεχώς οι συνθήκες στην επαγγελματική εκπαίδευση, η οποία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση των μαθητών που την επιλέγουν. Συνάμα πρέπει να είμαστε πάντα κοντά στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σε όλα τα επίπεδα της Εκπαίδευσης, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κερδηθεί το στοίχημα για καλύτερη Παιδεία. Μόνο έτσι το μέλλον θα είναι πιο αισιόδοξο για τους πολίτες και την Πατρίδα» τόνισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article