Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Παραμελημένοι οι αγροτικοί δρόμοι στην Ελασσόνα»

Τα θέματα που αφορούν την αποκατάσταση και την διάνοιξη των αγροτικών δρόμων για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής της Ελασσόνας, επισημαίνει με δήλωση του ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Γάτσα και την παράταξη ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ο κ. Φουρκιώτης σημειώνει πως «είναι παραμελημένη η διάνοιξη των αγροτικών δρόμων που οδηγούν στις κτηνοτροφικές ή αγροτικές επιχειρήσεις», ενώ ταυτόχρονα ασκεί κριτική στη  δημοτική αρχή λέγοντας ότι «η παντελής αδιαφορία από πλευράς δήμου καθώς και η έλλειψη συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βάζουν σε ρίσκο την τοπική κοινωνία».

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Φουρκιώτη:

«Μετά από αρκετές επισκέψεις που έκανα στις τοπικές Κοινότητες διαπίστωσα ότι ένα από τα βασικότερα αιτήματα των πολιτών εκεί, είναι η παραμελημένη διάνοιξη των αγροτικών δρόμων που οδηγούν στις κτηνοτροφικές ή αγροτικές επιχειρήσεις.

Ίσως, θα ήταν πολύ παράτολμο αν έκανα σύγκριση με ένα νησί του Αιγαίου και τη μη διάνοιξη των δρόμων που οδηγούν στις παραλίες, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο τουρισμός και οι παραλίες είναι η βασική πηγή εσόδων των πολιτών της περιοχής.

Η παντελής αδιαφορία από πλευράς δήμου, καθώς και η έλλειψη συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βάζουν σε ρίσκο την τοπική κοινωνία, καθώς, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι κτηνοτροφικές και αγροτικές επιχειρήσεις είναι η βασική πηγή εσόδων για την περιοχή της Ελασσόνας.

Η υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων αγροτοκτηνοτροφικού ενδιαφέροντος είναι για μας βασική προτεραιότητα και πρωταρχικό μέλημα».

 

Previous ArticleNext Article