Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Ο δήμος Ελασσόνας να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας των παραγωγών»

Συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά της Ελασσόνας ο Λευτέρης Φουρκιώτης –  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Γάτσα «ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», για να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με  τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Φουρκιώτης, επισκέφθηκε τα χωριά Φλάμπουρο και Ολυμπιάδα και συζήτησε με κατοίκους για τη καθημερινότητα τους.

Σε δήλωση του ο κ. Φουρκιώτης  σημείωσε ότι «χρειάζεται αλλαγή στον δήμο, ώστε τα χωριά της Ελασσόνας να βρεθούν στη θέση που τους αξίζει».  Παράλληλα άσκησε κριτική στην  δημοτική αρχή, λέγοντας πως «αφήνει αναξιοποίητο τον σημαντικό πλούτο της περιοχής».

Μεταξύ άλλων ο κ. Φουρκιώτης μιλώντας για την κατάσταση του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, είπε πως «ο δήμος Ελασσόνας, πρέπει να πάρει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας των παραγωγών, συμβάλλοντας από την μεριά του στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Φουρκιώτη:

«Η Ελασσόνα χρειάζεται άμεσα αλλαγή στον δήμο,  ώστε και τα χωριά της περιοχής να βρεθούν στην θέση που τους αξίζει. Είναι ευκαιρία στις ερχόμενες εκλογές οι δημότες να στείλουν το μήνυμα. Η υπάρχουσα δημοτική αρχή αφήνει αναξιοποίητο τον σημαντικό πλούτο της περιοχής. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά και βάζουμε τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο στο επίκεντρο για να διευκολύνουμε την καθημερινότητα του. Κατανοούμε τις αλλαγές που έρχονται και αντιλαμβανόμαστε τον σημαντικό  ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση.  Θεωρούμε ότι,  ο δήμος Ελασσόνας, πρέπει να πάρει ουσιαστικές πρωτοβουλίες και να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας  για την ανάπτυξη των παραγωγών, συμβάλλοντας από την μεριά του στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας»

 

Previous ArticleNext Article