Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Κάλεσμα για Νέο Ξεκίνημα» Βίντεο

Ανοιχτό κάλεσμα για ένα Νέο Ξεκίνημα στην Ελασσόνα βασισμένο στη δικαιοσύνη και τη λογική μακριά από υπερυποσχέσιες και ωραία λόγια που στοχεύουν να κλέψουν για ακόμη μία φορά την ψήφο απευθύνει με δήλωσή του ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Γάτσα και την παράταξη ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ προσκαλώντας όλους την Κυριακή των εκλογών να δείξουν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στον συνδυασμό

Ο κ. Φουρκιώτης σημειώνει πως «η Πολιτική, είναι η τέχνη των ισορροπιών», ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι “όποιος αντιληφθεί ότι δεν είναι ικανός να διατηρήσει τις ισορροπίες και ιδιαίτερα σε κατάσταση πίεσης πολύ πιθανόν να μην κάνει για πολιτικός” δίνοντας έμφαση στο ανθρώπινο στοιχείο λέγοντας ότι “όποιος αντιληφθεί ότι κρατώντας τις ισορροπίες διαστρεβλώνεται η αλήθεια πολύ πιθανόν να μην κάνει για άνθρωπος”

Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Φουρκιώτη:

«Βαδίζουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν την εκλογική διαδικασία της Κυριακής που θα κληθούμε όλοι μαζί να αποφασίσουμε για το μέλλον.

Για το μέλλον αυτού του τόπου που τόσο πολύ παραμελήθηκε.

Επισκέφθηκα όλες τις τοπικές κοινότητες της επαρχίας μας και αφουγκράστηκα τον κλίμα της απογοήτευσης.

Μίλησα με υπερήλικες, αγρότες, κτηνοτρόφους, εκπαιδευτικούς, γιατρούς, εργάτες, δημοσίους υπαλλήλους, ελεύθερους επαγγελματίες και πήρα μόνο αγανάκτηση.

Μια αγανάκτηση που μάλλον πηγάζει από τις ίδιες τις επιλογές μας.

Επιλογές που βασίστηκαν στο συναίσθημα της στιγμής και όχι στην ικανότητα για το ποιος μπορεί να παράγει το έργο που χρειαζόμαστε.

Επιλογές βασισμένες σε υποσχέσεις που τελικά δεν υλοποιήθηκαν.

Θέλω να σε καλέσω να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Ένα ξεκίνημα βασισμένο στη δικαιοσύνη και στη λογική για τα απλά και καθημερινά.

Ένα ξεκίνημα που είναι μακριά από υπερυποσχέσεις και ωραία λόγια που στοχεύουν να κλέψουν για ακόμη μία φορά την ψήφο σου.

Για όσους διεκδικούν την ψήφο, η Πολιτική, είναι η τέχνη των ισορροπιών.

Όποιος αντιληφθεί ότι δεν είναι ικανός να διατηρήσει τις ισορροπίες και ιδιαίτερα σε κατάσταση πίεσης πολύ πιθανόν να μην κάνει για πολιτικός.

Όποιος αντιληφθεί ότι κρατώντας τις ισορροπίες διαστρεβλώνεται η αλήθεια πολύ πιθανόν να μην κάνει για άνθρωπος.

Ζητώ, την ερχόμενη Κυριακή την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σου στο πρόσωπό μου και τον συνδυασμό Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης.

Για μία Ελασσόνα σύγχρονη και ανοιχτή στην κοινωνία».

Βίντεο

Previous ArticleNext Article