Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Η πραγματική παράσταση νίκης δεν κερδίζεται από τις μεγαλεπήβολες εκδηλώσεις»

Ειδική αναφορά στις προεκλογικές εκδηλώσεις οι οποίες έχουν μεγαλεπήβολο χαρακτήρα, έκανε με σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας με τον Νίκο Γάτσα και την παράταξη ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο κ. Φουρκιώτης σημειώνει πως «η πραγματική παράσταση νίκης δεν κερδίζεται από τις μεγαλεπήβολες εκδηλώσεις που κατά καιρούς γίνονται, αλλά καθημερινά στο πεζοδρόμιο και μέσα από την επαφή με τον πολίτη». Επίσης αναφέρει πως «η κοινωνία έχει αλλάξει και ο πολίτης πλέον είναι ικανός να αντιληφθεί υποσυνείδητα την υποκρισία και το ξαφνικό δήθεν ενδιαφέρον».

Ολόκληρο το σχόλιο του Λευτέρη Φουρκιώτη

«Οι φιέστες των υποψηφίων δημάρχων υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.

Συνήθως, έχουν ένα επιβλητικό χαρακτήρα προσδίδοντας σε ένα βαθμό μία υπεραξία στην εκάστοτε παράταξη.

Η πραγματική παράσταση νίκης δεν κερδίζεται από τις μεγαλεπήβολες εκδηλώσεις που κατά καιρούς γίνονται αλλά καθημερινά στο πεζοδρόμιο και μέσα από την επαφή με τον πολίτη.

Ο πολίτης σήμερα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από κάποιους που εκδηλώνουν υπέρμετρο προεκλογικό ενδιαφέρον με μοναδικό στόχο την ψηφοθηρία σε αντίθεση με την πρότερη αδιαφορία που κυριαρχούσε.

Η κοινωνία έχει αλλάξει και ο πολίτης πλέον είναι ικανός να αντιληφθεί υποσυνείδητα την υποκρισία και το ξαφνικό δήθεν ενδιαφέρον».

Previous ArticleNext Article