Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Η λογική, η σύνεση, η συναίνεση και η συνεργασία είναι οι νικητές των εκλογών

Η λογική, η σύνεση, η συναίνεση και η συνεργασία είναι οι νικητές των εκλογών απευθύνει με δήλωσή του ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Γάτσα και την παράταξη ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ επισημαίνοντας ότι “η επόμενη μέρα θα είναι ίδια για όλους χωρίς διακρίσεις και ανήθικες συμπεριφορές”.

Ο κ. Φουρκιώτης όσον αφορά το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τις παρατάξεις τους καλεί “να λειτουργήσουν μακριά από ανούσιες αντιπολιτευτικές πρακτικές και ατομικές ιδεοληψίες έχοντας μοναδικό κριτήριο την αγάπη για την Ελασσόνα” ευχόμενος συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα, στην ομάδα του συνδυασμού Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης, σε όλους τους εμπλεκόμενους με την εκλογική διαδικασία και σε όλους του πολίτες που με την επιλογή τους ανέδειξαν τον συνδυασμό νικητή στις εκλογές.

Κλείνοντας ο κ. Φουρκιώτης, θέλοντας έτσι να προσδιορίσει το ύφος και το ήθος της παράταξης καθώς επίσης και την πορεία της νέας Δημοτικής Αρχής, κάνει μνεία στο τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη “Και να αδερφέ μου” με το οποίο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεια δίνοντας έμφαση στους στίχους

“Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε

για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,

απ’ τον κόσμο.

Εμείς τραγουδάμε

για να σμίξουμε τον κόσμο”

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Φουρκιώτη στο facebook

Ο λαός της Ελασσόνας μίλησε.

Μίλησε και είπε ότι εμπιστευόμαστε τη διοίκηση του Δήμου στον Νίκο Γάτσα και την ομάδα του.

Νίκησε η λογική και η σύνεση.

Νίκησε η συνεργασία και η συναίνεση.

Η επόμενη μέρα θα είναι ίδια για όλους χωρίς διακρίσεις και ανήθικες συμπεριφορές.

Καλώ το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις παρατάξεις να λειτουργήσουν μακριά από ανούσιες αντιπολιτευτικές πρακτικές και ατομικές ιδεοληψίες έχοντας μοναδικό κριτήριο την αγάπη για την Ελασσόνα.

Συγχαρητήρια στον Νίκος Γάτσας για την επιτυχία.

Συγχαρητήρια στην Ομάδα του συνδυασμού ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Πύλη Ανάπτυξης για τον έντιμο αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους με εκλογική διαδικασία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους πολίτες που μας επέλεξαν για την επόμενη μέρα.

Θα μπορούσα απλά να επισυνάψω μία φωτογραφία μου με τον νέο Δήμαρχο Ελασσόνας αλλά επιλέγω να τελειώσω την προεκλογική μου εκστρατεία με ένα τραγούδι, όπως ακριβώς την ξεκίνησα.

Το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη “Και να αδερφέ μου” που ουσιαστικά αποδίδει το ύφος και το ήθος της παράταξής μας, δίνοντας έμφαση στους παρακάτω στίχους:

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε

για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,

απ’ τον κόσμο.

Εμείς τραγουδάμε

για να σμίξουμε τον κόσμο.

Previous ArticleNext Article