Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης: «Η αδυναμία της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής στην Ελασσόνα είναι εμφανής»

Για αδυναμία εκ μέρους της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής στην Ελασσόνα να εκτελέσει τα υποσχεθέντα της προηγούμενης προεκλογικής δέσμευσης και να επιλύσει τα προβλήματα καθημερινότητας, κάνει λόγο ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας με τον Νίκο Γάτσα και την παράταξη Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης, με σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο κ. Φουρκιώτης, όσον αφορά την οργανωτική λειτουργία του Δήμου σημειώνει, ότι “η κακή οργάνωση, η ενασχόληση όλων με όλα, η έλλειψη επαφής με τον πολίτη, η αλαζονεία και η υπεροψία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του πολίτη που έχει κουραστεί από τις μικροεκδουλεύσεις των λίγων και εκλεκτών” ενώ ταυτόχρονα δίνει το μήνυμα ότι “ο πολίτης δεν ψηφίζει ποτέ με κριτήριο αυτά που έγιναν αλλά με αυτά που δεν έγιναν και πολύ περισσότερο με αυτά που πρόκειται να γίνουν”

 Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Φουρκιώτη στο facebook

“Ο πολίτης δεν ψηφίζει ποτέ με κριτήριο αυτά που έγιναν αλλά με αυτά που δεν έγιναν και πολύ περισσότερο με αυτά που πρόκειται να γίνουν.

Η αδυναμία εκ μέρους της νυν Δημοτικής Αρχής στην Ελασσόνα να εκτελέσει τα υποσχεθέντα της προηγούμενης προεκλογικής δέσμευσης καθώς και η μη επίλυση των προβλημάτων της απλής καθημερινότητας του πολίτη φαίνεται έντονα σε κάθε επαφή που κάνω.

Η κακή οργάνωση, η ενασχόληση όλων με όλα, η έλλειψη επαφής με τον πολίτη, η αλαζονεία και η υπεροψία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του πολίτη που έχει κουραστεί από τις μικροεκδουλεύσεις των λίγων και εκλεκτών.

Όλα τα παραπάνω σε συνάρτηση με τον ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού Ολύμπου Πολιτεία Πύλη Ανάπτυξης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Γάτσα δίνουν την ελπίδα και το βασικό στίγμα της αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος”.

 

Previous ArticleNext Article