Ελασσόνα

Λευτέρης Φουρκιώτης «Βάζουμε την Ελασσόνα στον τουριστικό χάρτη της χώρας»

Την ανάγκη της συνεργασίας και της συνέργειας, με όλους τους τοπικούς φορείς της Ελασσόνας,  ώστε να ενταχθεί η περιοχή στον τουριστικό χάρτη της χώρας, εξέφρασε με τηλεοπτικό μήνυμα   στο προσωπικό του λογαριασμό  στο facebook, ο Λευτέρης Φουρκιώτης – υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Νίκο Γάτσα και με την παράταξη  ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .

Ο κ. Φουρκιώτης αναφερόμενος στην υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στην Ελασσόνα, υποστηρίζει πως οι επαγγελματίες της περιοχής «μιλούν για ένα κλίμα  παρακμής και  μια για μια απομόνωση», τονίζοντας  χαρακτηριστικά ότι «αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει».

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Φουρκιώτη:

«Όλοι είδαμε τον δρόμο της Μελούνας ως δρόμο διεξόδου των Ελασσονιτών προς την Λάρισα.

Ποτέ δεν αντιληφθήκαμε τον  δρόμο ως ευκαιρία για διέξοδο των Λαρισαίων στην Ελασσόνα.

Καθημερινά βιώνω τα προβλήματα των επαγγελματιών και νιώθω την αγανάκτηση τους. Όλοι μιλούν για ένα κλίμα  παρακμής και  μια για μια απομόνωση. Το γνωρίζω, το αντιλαμβάνομαι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει..

Η παράταξη μας, μετά τη νίκη στις εκλογές, θα συνεργαστεί με τους τοπικούς φορείς, τους επαγγελματίες και τους πολίτες για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε η περιοχή να γίνει ελκυστική.

Δημιουργούμε συνέργειες και φτιάχνουμε ολοκληρωμένο πλάνο τουριστικής ανάπτυξης ώστε να μπούμε στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Ευχαριστώ για τη στήριξη και καλή δύναμη σε όλους….»

Βάζουμε την Ελασσόνα στον Τουριστικό Χάρτη της Χώρας….

Posted by Ελευθέριος Φουρκιώτης on Friday, 29 March 2019

 

Previous ArticleNext Article