Αθλητισμός

“Λευκή” ισοπαλία του ΠΟΕ στην Αγιά

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της χθεσινής βροχής και παρουσία αρκετών φιλάθλων διεξήχθη το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Δωτιεα Αγίας και του πρωτοπόρου Π.Ο.Ελασσονας..
Το ματς ξεκίνησε με τον ΠΟΕ να ελέγχει τον αγώνα να έχει κατοχή μπάλας και να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα βαρύ και αρκετά κακο αγωνιστικό χώρο με τον Δωτιεα Αγίας να αμύνεται στο μισό γήπεδο.
Στα πρώτα 15 λεπτά πολλές δυνατές μονομαχίες και φάουλ και με τον ΠΟΕ να χάνει την πρώτη σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14 λεπτό όταν ο Νταμπωσης από αριστερά γύρισε με σέντρα την μπάλα στη μικρή περιοχή ο Καραγκούνης με σουτάρει και αποκρούει σωτηρία ο έμπειρος Μπρελλας.
Στο 16 λεπτό μετά από διώξιμο του Μπουσια σε αντίπαλο αυτός κάνει ωραία μπαλιά στα καρέ του ΠΟΕ και από καλή θέση ο Καρβούνης σουτάρει και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γουπου.
Στο 35 λεπτό ο Ματουλας σεντραρει και από πολύ καλή θέση ο Σουγλης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Μπρελλα.
Στο 40 λεπτό σουτ του Ματουλα και μπλοκάρει ο Μπρελλας.
Ημίχρονο 0-0
Β ημίχρονο
Στο 48 λεπτό κάθετη πάσα στα καρέ του ΠΟΕ και σώζει με έξοδο στα πόδια του Τσατσαλιδη ο Γουπος.
Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του ΠΟΕ ο οποίος όμως συνέχισε χωρίς πρόβλημα.
Στο 50 σουτ του Ζηρδελη και αποκρούει σωτηρία ο Μπρελλας σε κόρνερ
Στο 60 αλλαγή στη θέση του Μπουσια ο Μπαρλαγιαννης
Στο 63 ωραία αντεπίθεση με τον Καραγκούνη ο οποίος πήρε την μπάλα από το κέντρο και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σεντραρε αλλά την τελευταία στιγμή απέκρουσε η άμυνα του Δωτιεα.
Στο 90 λεπτό ο Τσατσαλιδη ς έδωσε ωραία πάσα στον Τσιρογιαννη ο οποίος σούταρε και απέκρουσε σωτηρια σε κόρνερ ο Γουπος.
Στη συνέχεια κόρνερ του Δωτιεα και κεφάλια του Τσατσαλιδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του ΠΟΕ.
Λευκή Ισοπαλία που δεν αφήνει ικανοποιημένο τον ΠΟΕ ο οποίος απώλεσε 2 πολύτιμους βαθμούς στη δύσκολη έδρα του Δωτιεα Αγιάς.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Ντελής, Μάντσε, Κόκκινος, Γούτος Β., Παπαγιαννούλης (74’ Τσιρογιάννης), Ντακούλας, Γιώργης (60’ Κορλός), Μαλάκος, Καρβούνης (85’ Γιαννουλέας), Τσατσαλίδης.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (61’ Μπαρλαγιάννης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περγκιόνι, Αθανασούλης, Χάμος, Καραγκούνης, Ζηρδέλης (83’ Πετάνι), Ματούλας, Λαζαρίδης (72’ Παναγιώτου).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Δεδικούσης, Παραφέστας.

 

*Χρήστος Αγοραστός

Previous ArticleNext Article