Αθλητισμός

«Λευκή» ισοπαλία στη Τσαριτσάνη και δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Οικονόμο

Παρά την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης “σπατάλησε” και πάλι σωρεία ευκαιριών κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων και έμεινε στην “λευκή”
ισοπαλία που δεν του επέτρεψε να προσεγγίσει περισσότερο την γραμμή
παραμονής.

Οι “πράσινοι” του Νίκου Φώλλα διατηρούνται, όμως, “ζωντανοί” στη μάχη της σωτηρίας και εξ αιτίας των άλλων αποτελεσμάτων του ομίλου, ενώ ορόσημο αποτελεί πάντοτε ο εντός έδρας αγώνας με την ομάδα της Αταλάντης, ύστερα από δύο εβδομάδες.

Με δύο εκπληκτικές χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων ξεκίνησε το παιχνίδι (16′ σουτ του Καραλούλη άουτ σε σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία από γύρισμα του Δραχαλίβα, 20′ σουτ του Τόλιου πάνω από τα δοκάρια από ενέργεια του Μπαλογιάννη), ενώ στο 33′ ο Γκαμπέτας προ του Σταυράκη ολιγώρησε και ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 40′ με κεφαλιά του Μπακρατσά (από φάουλ του Μπιτέλη) που έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Νούσια.

Στην επανάληψη, οι Τσαριτσανιώτες συνέχισαν να πιέζουν τους Καρδιτσιώτες χωρίς όμως και πάλι να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές τους, με χαρακτηριστικές στιγμές στο 60′ με σουτ του Τόλιου που κατέληξε σύριζα άουτ, στο 63′ με ευθύβολο σουτ του Γκαμπέτα που κόντραρε σε σώμα αμυνομένου, στο 66′ – 72′ – 73′ με τρεις διαδοχικές κεφαλιές του Μπάμη που για λίγο δεν βρήκαν τον στόχο και στο 78′ με τετ-α-τετ του Τόλιου με
τον Σταυράκη, από το οποίο βγήκε νικητής ο τερματοφύλακας των
φιλοξενουμένων.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Θεσσαλονικέα Ματθαίου Βουρνέλη και των
βοηθών του Αλέξανδρου Κουφού – Τάσου Φράγιου.

Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μάρκο (35′), Δραγατσίκης (49′ – συμπλήρωσε δέκα), Τόλιος (67′ – συμπλήρωσε τέσσερις), Μπαλογιάννης (90’+5′) των γηπεδούχων και οι Μετούσι (16′), Τζάνης (32′), Μπακρατσάς (41′) της καρδιτσιώτικης ομάδας.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Μάρκο (75′ Μουλτσιάς), Δραχαλίβας (16′ λ.τρ. Δραγατσίκης), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μπάμης, Γκαμπέτας, Κοντοθανάσης, Μπαλογιάννης, Τόλιος, Καραλούλης (83′ Ντούφας).

Σέλλανα (Γιάννης Μπουρνάκας): Σταυράκης, Μπαλτάς (56′ Τσαγκάς), Καλφούντζος, Τζάνης, Τζέκος, Χάδιαρης, Μετούσι, Τζουμάκης (90’+4′Καστελλάνος), Κοντός, Μπιτέλης, Μπακρατσάς (90′ Κούλπας).

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article