Λάρισα

Κ. Τζανακούλης: «Η ανάπτυξη θα έρθει από τον πρωτογενή τομέα»

Στην Πλατεία Ταχυδρομείου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας κ. Κώστας Τζανακούλης, παρουσία πλήθους κόσμου.

Μεταξύ άλλων ο επί σειρά ετών δήμαρχος Λάρισας επισήμανε: «Το 1998 από αυτή την πλατεία ξεκίνησα την μάχη για τον δήμο Λαρισαίων. Ήταν γούρικη τότε. Βάλαμε την δική μας σφραγίδα στο δήμο Λαρισαίων. Παραδώσαμε ένα δήμο με χρήματα. Εκεί αφήσαμε το στίγμα μας. Δεν λέμε πολλά άλλα κάνουμε πολύ περισσότερα».

Στη συνέχεια ο κ. Τζανακούλης έκανε μία αναδρομή στην πορεία του τονίζοντας: «Πάντα δούλευα και παρουσίαζα έργο. Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για τον Αχελώο και την Κάρλα. Είμαστε έτοιμοι για να αλλάξουμε τα πράγματα . Όλοι μαζί μπορούμε.  Μπορούμε μαζί να αλλάξουμε την οικονομία της χώρας.

Η οικονομία πρέπει να στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα για να αναπτυχθεί.

Σε λίγες ημέρες θα είμαστε κυβέρνηση. Κινέζοι βρίσκονται ήδη στο κάμπο για να τσεκάρουν δικά μας προϊόντα. Είμαι η αρχή για να μπούμε στην κινεζική αγορά.

Αλλά πρέπει να μειωθούν οι φόροι και τα κόστη στην αγροτική παραγωγή. Θέλουμε τυποποιημένα προϊόντα. Αν δεν αυξηθεί το ΑΕΠ δεν μπορεί να αλλάξει η οικονομία της χώρας.

Πρέπει η Λάρισα να αποκτήσει αεροδρόμιο για cargo για να μεταφέρονται τα αγροτικά προϊόντα.

Σας υπόσχομαι ότι αν με τμήσετε και με εκλέξετε στη Βουλή θα διεκδικήσουμε όλα αυτά μαζί με τους άλλους Λαρισαίους βουλευτές».

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article