Ελασσόνα

Κώστας Πασχόπουλος: “Μέλημά μας η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας”

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω και η διάθεσή μου να συμβάλλω και εγώ με τις δυνάμεις μου σε μία νέα πορεία του δήμου μας, με ώθησαν να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι ότι η ‘Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης’ είναι ένας αδέσμευτος και αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Δημιουργήθηκε πάνω σε βασικές αξίες όπως ήθος, αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη και εντιμότητα που σε συνδυασμό με την εργατικότητα, τη θέληση και τη συμμετοχή της νέας γενιάς τη περιοχής μας, θα οδηγήσει τον δήμο μας στον αναπτυξιακό δρόμο που όλοι οραματιζόμαστε.

Σε αυτή τη προσπάθεια η επιλογή του υποψήφιου δημάρχου ΝΙΚΟΥ ΓΑΤΣΑ υπήρξε καταλυτική γιατί πρόκειται για άνθρωπο με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση,    επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική επιτυχία, οικογενειάρχη και με διάθεση για συνεργασίες με άλλες δημοτικές κινήσεις.

Μέλημά μας η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας. Ο Δήμος Ελασσόνας να αλλάξει, να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο δήμο με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τους δημότες του που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας και θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες συνθήκες διαβίωσης οι οποίες θα προσελκύσουν αύριο την επιστροφή ακόμα περισσότερων νέων στον τόπο μας.

Ζητάω τη στήριξή σας ώστε όλοι μαζί να συστρατευτούμε, να κάνουμε πράξη το όραμά μας και να δώσουμε νέα προοπτική και δυναμισμό στον δήμο μας, δημιουργώντας ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

 

Πασχόπουλος Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Με τον Συνδυασμό του Νίκου Γάτσα

‘Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης’

Previous ArticleNext Article