Αθλητισμός

Κόλλησαν στο 0- 0 ΑΕΛ και Άρης

Η ΑΕΛ κι ο Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λάρισα, για την 17η αγωνιστική της Superleague. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο, με τις αξιόλογες φάσεις είναι λίγες για τις δύο ομάδες.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι την έχασε η ΑΕΛ, η οποία είχε δοκάρι στο 70′ με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Επόμενη υποχρέωση για την ΑΕΛ αυτή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (27/1, 19:00) για την 18η αγωνιστική της Super League, με τον Άρη να πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο (26/1, 19:30).

Οι “βυσσινί” μεσοβδόμαδα (23/1, 17:15) θα πάνε στην Τρίπολη για να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους, στη ρεβάνς του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” με τον Αστέρα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με σκορ 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στην AEL FC Arena.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (68′ Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσεροβιτς (81′ Ακόστα), Νούνιτς (89′ Νίνι), Φατιόν, Γιακιμοφσκι, Καρανίκας, Ζιζιτς, Γκοϊκοβίτς, Ντέλετιτς.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34′ λ.τρ. Τζανακάκης), Βαλεριάνος, Βέλεθ (46′ Ιντζόγλου), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Κόρχουτ (83′ Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

Previous ArticleNext Article