Ελασσόνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή αγώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «ΑΝΑΒΑΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ», ο οποίος θα διεξαχθεί την 5 & 6 Νοεμβρίου 2016, στην Ε.Ο. Ελασσόνας-Κοζάνης.

Από την ΓΕΝ. ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ εκδόθηκαν οι κάτωθι οδηγίες για όσους επρόκειτο να κινηθούν στην διαδρομή, στη οποία θα γίνει ο αγώνας.

Ο δρόμος Ε65 από Ελασσόνα προς Κοζάνη θα κλείσει :

    – το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 έως 16:00

    – την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:30 έως 15:00

  

Τα οχήματα με :

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κοζάνη :

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κοζάνη, θα εκτρέπονται από την πόλη της Ελασσόνας στην Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης και μέσω της Επαρχ.Οδού Δεσκάτης-Καρπερού, θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Γρεβενών.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα :

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Ελασσόνα θα κινούνται στην Εγνατία Οδό και μέσω της Επαρχ.Οδού Δεσκάτης-Καρπερού και της Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης και της Ε.Ο. Ελασσόνας-Δεσκάτης, θα εισέρχονται στην πόλη της Ελασσόνας.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ελασσόνα προς Κατερίνη :

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την Κατερίνη, θα κινούνται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και μέσω της Επ.Οδού Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης και του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε. και θα κατευθύνονται προς Κατερίνη.

Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Κοζάνη προς Ελασσόνα :

Όλα τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας, θα κινούνται την Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Επ. Οδού Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.

Previous ArticleNext Article