Αθλητισμός

Κούγιας: Σήμερα η ΑΕΛ έδειξε γιατί θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στον Σάκη Τσιώλη, αλλά και σε όλο το προπονητικό επιτελείο, γιατί σήμερα μας έκαναν υπερήφανους.Σήμερα η ΑΕΛ έδειξε γιατί θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, εκτός απ’ τους ηρωϊκούς οπαδούς μας που ήρθαν στην Τρίπολη και μέσα σε σφοδρή καταιγίδα και αέρα, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ΑΕΛ και τους χίλιους οπαδούς μας που γέμισαν το Queen’s Bar στο AEL FC ARENA.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις εκατοντάδες των οπαδών μας που έμειναν εκτός.

Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείτε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτό που έγινε σήμερα στην Λάρισα και στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας, για να καταλάβετε τι σημαίνει μεγάλη ομάδα. Μεγάλη ομάδα είναι όποια διοργανώνει ποδοσφαιρικές γιορτές και όχι όποια κερδίζει τα παιχνίδια με πέναλτι τύπου Κύζα, με αποβολές τύπου Κύζα, αλλά και με μη αποβολές, όπως σε περιπτώσεις σαν κι αυτή του παίκτη της Τρίπολης, που ενώ κάνει πέναλτι, ο διαιτητής το μετέτρεψε σε φάουλ εκτός περιοχής.

Κύριοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο κόσμο είχε σήμερα το Queen’s Cafe της ΑΕΛ, για να δέι τηλεοπτικά εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, είχαν μαζί ο ΠΑΣ, ο Αστέρας και άλλες τέσσερις ομάδες που θα παίξουν αύριο στις έδρες τους.

Ελπίζουμε η επιλογή Κύζα, κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη, η οποία απεδήχθη ατυχής, καθώς ήταν ο πρώτος διαιτητής στο φετινό πρωτάθλημα που μας θύμισε τις παλιές ένδοξες εποχές του Μποροβήλου και του Προύντζου, να μην μείνει ατιμώρητη.

Previous ArticleNext Article