Λάρισα

Κοριτσάκι 17 μηνών πέθανε στο Πανεπιστημιακό από εγκαύματα που προήλθαν από καυτό νερό

Σοκ προκαλεί η τραγική κατάληξη ενός 17χρονου αβάπτιστου κοριτσιού από τα Τρίκαλα

Το βρέφος, ανήμερα της Παναγίας, έχασε τη ζωή του από εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού (πάνω από το 70% περίπου της επιφάνειας του σώματός του) τα οποία προκλήθηκαν από καυτό νερό κάτω από το στήθος.

Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την ίδια την μητέρα του και στη συνέχεια σήμανε συναγερμός λόγω της βαριάς του κατάσταση. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, στις 10:30 χθες το βράδυ το κοριτσάκι έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από καρδιακή ανακοπή. Την υπόθεση έχει κληθεί να διερευνήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων όπου ζει η οικογένεια του κοριτσιού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα στο σώμα του μωρού προκλήθηκαν όταν ο 16χρονος αδελφός της, καθ’ υπόδειξη της μητέρας, θέλησε να κάνει μπάνιο στη μικρή του αδελφή αλλά όταν την έβαλε στο καυτό νερό προκλήθηκαν τα εγκαύματα.

kosmoslarissa.gr

Previous ArticleNext Article