Αθλητισμός

«Κομπλέ» ο Γυμναστικός περιμένει αύριο το Παγκράτι σε ένα κρίσιμο ματς

«Πάση θυσία νίκη» είναι το σύνθημα που ακολουθεί όλη την εβδομάδα τον Γυμναστικό για το αυριανό παιχνίδι (Σάββατο 3 μ.μ.) με το Παγκράτι στο κλειστό της Νεάπολης.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου ο ΓΣΛ είναι πανέτοιμος να καταθέσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών στο παρκέ προκειμένου να πάρει τη νίκη, περιμένοντας να έχει και τους φιλάθλους στο πλευρό του.
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για τον Στέφανο Πέρκο, καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεσή του, ακόμη και ο Βουργιώτης ο οποίος πέρασε μια ισχυρή ίωση αλλά θα είναι αύριο κανονικά στο καθήκον του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο πιο έμπειρος παίκτης του ΓΣΛ, Σωτήρης Γκιουλέκας θα τονίσει για το αυριανό ματς: «Είναι ένα παιχνίδι για μας που σκαφτόμαστε μόνο τη νίκη.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε τους βαθμούς προκειμένου σκαρφαλώσουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Περιμένουμε τον αντίπαλο να έρθει για να παίξει ελεύθερα για να «χτυπήσει» τον αγώνα, οπότε εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουμε. Για να τα καταφέρουμε όμως έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους του ΓΣΛ να μας βοηθήσουν με την παρουσία τους».
Ο τεχνικός του Γυμναστικού Στέφανος Πέρκος θα σημειώσει: «Παίζουμε με μια ομάδα, με την οποία έχουμε παρόμοιους στόχους. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα που φαίνεται να ταλανίζουν τους αντιπάλους μας, παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε τη μέγιστη σοβαρότητα βγάζοντας ενέργεια μέσα στο γήπεδο.
Καλούμε τους φίλους μας αύριο το μεσημέρι να μας συμπαρασταθούνε, να έρθουν στο γήπεδο γιατί τους έχουμε πραγματικά ανάγκη στο δύσκολο έργο μας».

Previous ArticleNext Article