Ελασσόνα

ΚΚΕ Ελασσόνας: «Αβανταδόρος» της Χρυσής Αυγής η δημοτική αρχή

Ο ΚΟΒ Ελασσόνας του ΚΚΕ καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:”Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την προκλητική στάση της Δημοτικής Αρχής Ελασσόνας, η οποία νομιμοποίησε με τις ενέργειες της την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. 

Η δημοτική αρχή προσκάλεσε και επέτρεψε, με την ανοχή των υπολοίπων επίσημων παρευρισκομένων (εκπρόσωποι κομμάτων, Περιφέρειας, δημοτικές παρατάξεις), στους χρυσαυγίτες να καταθέσουν στεφάνι στην εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, προσβάλλοντας και αμαυρώνοντας τους εθνικοαπελευθερωτικούς και κοινωνικούς αγώνες του Ελληνικού λαού.

Οι απόγονοι των δωσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι απολογητές και θαυμαστές της χούντας, τα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών που λοιδορούν κάθε εργατική κινητοποίηση, δεν νομιμοποιούνται πολιτικά και ηθικά να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων.

Με την στάση της η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας ξεπλένει και αθωώνει την Χρυσή Αυγή, τη στιγμή που πρέπει να δυναμώσει η λαϊκή απάντηση απέναντι της, να τελειώσει η δίκη και να καταδικαστούν οι υπόδικοι χρυσαυγίτες γιατί είναι εγκληματίες.

Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες και πρέπει ο λαός της περιοχής μας να βγάλει τα συμπεράσματά του. Να μη δείξει καμία ανοχή απέναντι στην εγκληματική αυτή οργάνωση και να την απομονώσει.

 

Previous ArticleNext Article