Αθλητισμός

Κεφαλιά… κορυφής από τον Γκαμπέτα

Το τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου των καθυστερήσεων, χρειάστηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για να «κάμψει» την αντίσταση του μαχητικού Αετού Αμυγδαλέας με 2 – 1. «Χρυσός» σκόρερ του Οικονόμου, ο Βασίλης Γκαμπέτας στο 90’+3′!

Χάρις στο τέρμα του Βασίλη Γκαμπέτα ο Οικονόμος διατήρησε τη κορυφή της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας με 43 βαθμούς, όσους και ο Ηρακλής Λάρισας. Στον αντίποδα, ο Αετός με την βαθμολογική αυτήν απώλεια υποβιβάσθηκε στην 7η θέση χάνοντας την τετράδα των πλέι-οφ.

Μόλις στο 13ο λεπτό από πλάγια θέση με σουτ στη κίνηση, ο Σωτήρης Χάμος, άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για τον Οικονόμο, έναν δρόμο που έκλεισε προσωρινά στο 41ο λεπτό ο Γιώργος Καρβούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Αμπατζίδης μετά από σύγχυση στην άμυνα του Οικονόμου και ανατροπή του Νούσια.

Εν τέλει στο 90’+3′ ο Βασίλης Γκαμπέτας με κοντινή κεφαλιά, πέτυχε το «χρυσό» τέρμα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που έφερε και πάλι την ομάδα του Κώστα Κατσάρα στη κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρακλή Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος (86′ Καραΐσκος), Λεβέντης, Κολιός (45′ λ.τ. Μιφτάρι), Κουμπούρας, Σαπάκος, Χάμος, Καραλούλης (52′ λ.τ. Δραχαλίβας), Ζηρδέλης, Ντούφας (46′ Τόλιος), Γκαμπέτας.

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Τιούτιος, Κορλός, Περδίκης, Παραφέστας (46′ Κλούρας), Αντωνόπουλος, Καρβούνης, Ευαγγελούλης, Γαρυφαλλόπουλος (73′ Τσακίρης), Ντιντής Αθ., Αμπατζίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Νίκζας, Νατσιούλας.

ΑΠΟ  – arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article