Ελλάδα

Κεραμέως: Μετά το Πάσχα θα ανοίξουν τα σχολεία – Κλειστά για άλλες 15 ημέρες

Με ΚΥΑ που θα δημοσιευθεί αύριο Σάββατο αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας σχολείων και πανεπιστημίων έως τις 10 Απριλίου. Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της σχολικής χρονιάς.

Κλειστά για άλλες 15 ημέρες θα μείνουν τα σχολεία όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως τις 10 Απριλίου. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η υπουργός Παιδείας είπε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν μετά το Πάσχα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραταθεί η σχολική χρονιά.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμένεται να δημοσιευθεί το Σάββατο, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, καθώς και η αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών εσωτερικού και εξωτερικού, έως και τις 10 Απριλίου 2020, για προληπτικούς λόγους, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19.

Η 10η Απριλίου είναι ημέρα Παρασκευή πριν από το Σάββατο του Λαζάρου και έτσι τα σχολεία πλέον θα ανοίξουν μετά το Πάσχα.

newsit.gr

Previous ArticleNext Article