Ελασσόνα

Κατσιαντώνης σε Πολιτεία και Δήμους: “Παίξτε… μπάλα και αναδείξτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-Φτάνουν οι προσωπικές θυσίες”

Τα προβλήματα… οι ανησυχίες και οι προσωπικές θυσίες που γίνονται για να κρατηθεί η ΕΠΣ Λάρισας “ζωντανή” εδώ και χρόνια ήταν τα θέματα που “έπεσαν¨” στο τραπέζι της συνάντησης των μελών της διοίκησης της Ένωσης με το βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου ,ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου Νίκος Δημεράς, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Βασίλης Μητροδήμος και ο συνεργάτης του βουλευτή,αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Βαγγέλης Στεφανής, εξήγησαν στο Γιώργο Κατσιαντώνη τον προσωπικό αγώνα που δίνουν παράγοντες και αθλητές, χωρίς τις κατάλληλες υποδομές και τα κονδύλια από το κράτος ,για να αναδειχτεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τόνισαν ότι οι Δήμοι θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου, μέσω των τεχνικών υπηρεσιών με μελέτες για αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα αφορούν τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων ,αλλά και με άλλες πρωτοβουλίες που αφορούν το ρουχισμό και τη μετακίνηση των ομάδων με λεωφορεία των καλλικρατικών Δήμων που αυτή τη στιγμή δεν χρησιμοποιούνται.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης μίλησε για μια ιστορική Ένωση που αναδεικνύει ποδοσφαιρικά ταλέντα από το 1960.Δήλωσε υπερήφανος για τη “δύναμη” της, με περισσότερα από 120 ποδοσφαιρικά σωματεία. Συνεχάρη παράγοντες και αθλητές για τις προσωπικές μάχες που δίνουν καθημερινά ,αψηφώντας κάθε κόστος οικονομικό και ψυχικό στο βωμό του καλού ποδοσφαίρου και τόνισε τη σημασία που έχει για τον κόσμο της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα, να “χτιστούν¨ οι κατάλληλες υποδομές από το κράτος για να αναδειχθεί  η ποιότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή. Δήλωσε δε παρών σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων της Ένωσης και αρωγός σε κάθε βήμα για την επίλυση τους.

Previous ArticleNext Article