Ελασσόνα

Κατσιαντώνης προς Τσακαλώτο: Θα χορέψετε πάλι πεντοζάλι… πείνας τους Έλληνες ή… θα παραιτηθείτε;

Τα πυρά του προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και την κυβέρνηση για την “καταδίκη σε θάνατο” που ετοιμάζουν για την Ελλάδα  με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την τρόικα, ρίχνει με μια σκληρή του δήλωση ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης που μετρά αρκετά χρόνια πολιτικής εμπειρίας στην Αμερική, όπου ήταν βουλευτής με τους Δημοκρατικούς.

Οι… βροντερές δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησης αν κοπεί το αφορολόγητο και περί ηθικών αξιών της Ευρώπης… ακούγονται πλέον στους Έλληνες ως παραφωνία… Το πεντοζάλι έρχεται για τους Έλληνες  όπως το είχατε τάξει προεκλογικά… Πείνα, φόροι, μείωση του αφορολόγητου είναι τα “μαθήματα χορού” και το ευρωπαϊκό δημοκρατικό πλαίσιο που στήσατε εσείς χωρίς κανένα ηθικό φραγμό… Πάλι θα τα υπογράψετε όλα… αν δεν το έχετε κάνει ήδη… και πάλι θα “πουλάτε” κουτόχορτο στους πολίτες περί δήθεν επιτυχιών της κυβέρνησης… για να κρατήσετε την καρέκλα σας ζεστή μέχρι να αποτελειώσετε αυτή τη χώρα… που κάποτε έστεκε περήφανη….

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Οικονομικών ο Γιώργος Κατσιαντώνης δήλωσε: Σας είχα ψυχολογήσει σωστά… όταν έλεγα πριν ένα μήνα περίπου ότι σας είδα σκυφτό και κατσουφιασμένο στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Οι ασάφειες για το κλείσιμο της αξιολόγησης… “έβγαζαν μάτι”… αλλά κανείς δεν πίστεψε το παραμύθι σας… Δεν “πουλάτε¨ πια σαν κυβέρνηση το έχετε αντιληφθεί η ζείτε στο δικό σας κόσμο;

Μάλλον όχι θα πω εγώ και όλοι οι Έλληνες πολίτες που καταλαβαίνουν ότι είστε η κυβέρνηση του “ναι σε όλα” !!! Ναι σε νέα βαριά και επαχθή μέτρα, να σε μειώσεις συντάξεων, ναι στην υπανάπτυξη της χώρας και στην καταδίκη αβεβαιότητας για όλους τους Έλληνες.

Previous ArticleNext Article