Ελασσόνα

Κατσιαντώνης με Μαρέβα Μητσοτάκη: “Σημαία” μας η ελληνική οικογένεια

Δίπλα στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη που ύψωσε την αξία της ελληνικής οικογένειας από τη Λάρισα,  βρέθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Σαμόλαδου, καλωσορίζοντας θερμά τη σύζυγο του Πρόέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση με θέμα “Σύγχρονες Πολιτικές για την προστασία της Οικογένειας”.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, επισήμανε τη σημαντικότητα της παρουσίας του Βουλευτικού γυναικείου φύλου της Ν.Δ στη σημαντική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λάρισας, τονίζοντας την κρισιμότητα στην οποία έχει περιέλθει η Ελληνική κοινωνία, με την καθολική φορολόγηση που επέβαλλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη υπογεννητικότητα να “χτυπάει” το μέλλον της χώρας μας.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Δυστυχώς, το δημογραφικό, όπως έχω τονίσει και μέσα από κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις μου, είναι η νούμερο ένα απειλή για την Ελλάδα.

Απαιτούνται αλλαγές στο φορολογικό τομέα, στην εργασία, στα κίνητρα προς τις νέες οικογένειες να προχωρήσουν να κάνουν παιδιά, στην εκπαίδευση, στην υποστήριξη των εγκύων και των νέων μητέρων.

Το πρόγραμμα της Ν.Δ είναι σαφές και προσδιορισμένο προς αυτή την κατεύθυνση, όπως άλλωστε ανακοίσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 2000 ευρώ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται, και αφορολόγητο όριο που θα προσαυξάνεται κατά 1000 ευρώ για κάθε παιδί, είναι κάποιες από τις προτεραιότητες που έχει βάλει η παράταξή μας.

Και βέβαια, μέσα από κοινωνικό διάλογο με τη νέα γενιά, είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα από αυτά που δεσμευόμαστε. Γιατί, όπως χαρακτηριστικά τονίζει και ο πρόεδρος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλύτερα να δεσμευτούμε για 5 και να πετύχουμε 6, παρά το αντίθετο. Στην ουσία και στην πράξη θα φανούν τα αποτελέσματα, και σύντομα θα τα δούμε να γίνονται πράξη”.

Previous ArticleNext Article