Λάρισα

Κατσιαντώνης για Σύλλογο “Η Ελπίδα”: “Ανεκτίμητο το δώρο ζωής της εθελοντικής αιμοδοσίας”

“Πολλοί συμπολίτες μας έχουν συνειδητοποιήσει το ανεκτίμητο δώρο που προσφέρουν, δίνοντας λίγο αίμα. Και εσείς στο Σύλλογο “Η Ελπίδα”, που επάξια κατέχει αυτό το όνομα, κλείνετε το «ραντεβού ζωής» που κοστίζει μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας, αλλά αρκεί για να σώσει ένα συνάνθρωπό μας” ήταν το μήνυμα του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, που έδωσε το παρών στην Ημέρα Τιμής και Μνήμης Εθελοντών Αιμοδοτών στον Αμπελώνα.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε το πολύτιμο έργο που επιτελεί από το 1991 ο πολυδραστήριος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών “Η Ελπίδα”, δίνοντας ανάσα… στις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία της χώρας και στις αγωνίες των πολιτών που αναζητούν λίγο αίμα για να σωθεί ένας δικός τους άνθρωπος.

Τόνισε την αξία του Εθελοντισμού, που προβάλλουν με ήθος και συνέπεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Παπαϊωάννου και τα μέλη του, συγχαίροντας τους θερμά, και δηλώνοντας ότι βρίσκεται πλάι τους σε κάθε βήμα που έχει να κάνει με τη ζωή και το συνάνθρωπο. Ευχήθηκε δε σε όλους να έχουν μια δημιουργική και γεμάτη από υγεία χρονιά !!

 

Previous ArticleNext Article