Ελασσόνα

Κατσιαντώνης για Γιορτή Αμυγδάλου: “ Ο δρόμος της Ανάπτυξης είναι στρωμένος με τη δουλειά σας και το μεράκι σας”

Τα θερμά του συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Συκουρίου και στους συνδιοργανωτές που ανέδειξαν σε θεσμό τη Γιορτή Αμυγδάλου που γίνεται στην περιοχή από το 2001, δείχνοντας μέσα από τη δουλειά και το μεράκι το δρόμο της Ανάπτυξης, έστειλε με επιστολή του ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης  λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είμαστε εδώ για να πάρουμε μαθήματα δημιουργίας και εξωστρέφειας από τις Γυναίκες του Συκουρίου, που μέσα από τον Σύλλογό τους, μας δείχνουν το δρόμο για της ανάπτυξης!

Δεν είναι τυχαία η φήμη σας στη δημιουργία γεύσεων με βάση το αμύγδαλο, άλλωστε μας το αποδεικνύετε τόσα χρόνια που, με προσωπική δουλειά και μεράκι, φτιάχνετε τις λιχουδιές σας με βάση το αμύγδαλο! Και είστε τόσο άξιες, που ξέρετε πώς να τις προβάλετε μέσα από τη γιορτή αυτή, με την οποία δίνετε προστιθέμενη αξία στην περιοχή σας!

Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας! Έτσι κερδίζει ο τόπος σας, έτσι κερδίζουμε και εμείς όλοι στο Νομό Λάρισας και μακάρι το παράδειγμά σας να το ακολουθήσουν και άλλοι Σύλλογοι και παραγωγοί ανά την Ελλάδα, για να βγούμε μια και καλή από την κρίση ως Χώρα!”

 

Previous ArticleNext Article