Ελασσόνα

Κατσιαντώνης από χωριά Ελασσόνας: “Να δώσουμε στην Περιφέρεια, την αξία που δικαιούται”

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε χθες ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης. Και η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή στα χωριά της Ελασσόνας. Στο Λυκούδι, την Άζωρο, την Κλεισούρα, τα Γιαννωτά και τη Βαλανίδα, σύσσωμοι οι κάτοικοι βγήκαν έξω για να τον υποδεχτούν.

“Έτσι ζωντανά θέλω να είναι τα χωριά μας, όπως σήμερα που σας έχω όλους δίπλα μου” τόνισε συγκινημένος ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που συνομίλησε με όλο τον κόσμο , που έσπευσε να τον συναντήσει.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στην αξία που έχουν τα χωριά στην περιφέρεια, και στις προοπτικές που πρέπει να δημιουργηθούν για να αποκτήσουν και πάλι ζωή, μέσα από τους νέους στους οποίους πρέπει να δοθούν κίνητρα για να επενδύσουν στον τόπο τους.

Στα τραπέζια που κάθισε, κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι κουτσουρεμένες συντάξεις, και η απαξίωση της Πολιτείας απέναντι στους ανθρώπους που δούλεψαν μια ζωή και δεν αξιώθηκαν τα όσα δικαιούνται. Τόνισε δε, ότι η Περιφέρεια, αξίζει την προσοχή όλων, και ότι μέλημα του ήταν και είναι η διεκδίκηση στα αυτονόητα που θα έπρεπε να έχουν.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων της κτηνοτροφίας που αποτελεί την κύρια δουλειά των κατοίκων της περιοχής. Επισήμανε ότι πρέπει να δοθεί λύση στις χαμηλές τιμές που υπάρχουν στο γάλα, αλλά και στην πάταξη των παράνομων εισαγωγών των κτηνοτροφικών προϊόντων. “Επιβάλλεται να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, που αποτελεί την καρδιά της ανάπτυξης στο Νομό Λάρισας” τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Previous ArticleNext Article