Λάρισα

Κατσιαντώνης από χωριά Δ.Λαρισαίων: “Σεβασμός στο συμπολίτη μας, με λύσεις στο μεταναστευτικό”

Η καταστροφική πολιτική, μιας κυβέρνησης που όπως έδειξε η ιστορία, είχε πλήρη άγνοια για τις διεθνείς συνθήκες και το μεταναστευτικό, ήταν το επίκεντρο της συζήτησης του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη με τους κατοίκους του Κουτσόχερου, και των γειτονικών χωριών που επισκέφθηκε.

 

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε για πολλοστή φορά την προβληματική και άδεια σε σχεδιασμό μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η τελευταία κυβέρνηση κάνοντας λόγο για αφιλόξενα…. αυτιά στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονούν, με τα “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” στα ζητήματα των  Κέντρων Φιλοξενίας Μετανάστών.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε τη στήριξή του στους κατοίκους της Ραχούλας, του Λουτρού, της Αμυγδαλέας, της Μάνδρας και του Κουτσόχερου για το μεταναστευτικό, επισημαίνοντας τις ενέργειες και τα μέτρα που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπισή του.

Τόνισε δε, την επιθυμία του να δει τους νέους που έφυγαν στα ξένα για να βρουν δουλειά, να επιστρέφουν στα χωριά τους, μέσα από κίνητρα και ευκαιρίες για να φτιάξουν τη ζωή τους πίσω στον τόπο τους.

 

 

 

Previous ArticleNext Article