Ελασσόνα

Κατσιαντώνης από χωριά Δ.Ελασσόνας : “Σεβασμός έμπρακτος στους μόχθους μιας ζωής !”

“Περπατώ τα τελευταία χρόνια, στα χωριά των συνταξιούχων , και τα αποκαλώ έτσι, γιατί η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι οι γονείς μας και οι παππούδες μας, που κρατούν Θερμοπύλες για να κρατήσουν ζωντανό τον τόπο τους  Και αναρωτιέμαι… που πήγε ο έμπρακτος σεβασμός στους μόχθους μιας ζωής;”

Σε κάθε γωνιά του χάρτη στο Νομό Λάρισας, βρέθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, και έδωσε το χέρι του στους συνταξιούχους που δε λύγισαν από τις “πληγές” που προκάλεσε η κυβέρνηση των τελευταίων 4 ετών, με το ανελέητο και επί 17 φορές “ψαλίδι” στα δουλεμένα χρήματα τους.

Σε Βλαχογιάννι, Μεσοχώρι, Αγιονέρι, Παλαιόκαστρο, Μαγούλα, Ευαγγελισμό, Πραιτώρι, Αμπέλια, Μεγάλο Ελευθεροχώρι, , Αμούρι, Δομένικο, Στεφανόβουνο, Γαλανόβρυση, Αετοράχη, Τσαριτσάνη, παντού η ίδια εικόνα…

“Οι νέοι μας διώχτηκαν στα ξένα, ενώ τα χέρια τους διψάνε για δουλειά, και οι συνταξιούχοι προσπαθούν με τα λίγα να ζήσουν τα παιδιά τους. Το εγγόνι, ο γιος και η κόρη, θέλουν να προσφέρουν σε αυτούς που τους μεγάλωσαν, αλλά δε μπορούν. Πάντα ήταν η ώρα να μιλήσουμε με πράξεις, αλλά το σχέδιο της τελευταίας κυβέρνησης δεν είχε έλεος για τη μεσαία τάξη.

Τα ανάποδα πρέπει να γίνουν ίσια. Οι νέοι μας να έχουν την ευκαιρία να προκόψουν με δουλειές στον τόπο τους, και οι συνταξιούχοι να νιώθουν το σεβασμό μας στην πράξη! Όχι με επιδόματα, όχι με ψαλίδια, όχι με τους γονείς μας και τους παππούδες μας στους δρόμους, αλλά με μόνιμο μηχανισμό προστασίας, και εφαρμογής στο δίκαιό τους”.

Previous ArticleNext Article