Ελασσόνα

Κατσιαντώνης:Το τουρνουά… έλαμψε από ποδοσφαιρικά ταλέντα-Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο..ύψος των προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη του

Στο Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου έδωσε το παρών ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες μαζί με τον γνωστό παραολυμπιονίκη του τένις Κώστα Βαζούρα και συνεχάρη παράγοντες, προπονητές και παιδιά για την αξία που δίνουν στον αθλητισμό, αναδεικνύοντας τη Θεσσαλία και τα ταλέντα της.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές, συνομίλησε με τους επικεφαλής των 5 ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά  και τόνισε τη σημασία που έχει το αθλητικό ιδεώδες στη ζωή των παιδιών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο.

“Σήμερα έλαμψαν τα αστέρια του Πανθεσσαλικού τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου. Αυτοί είναι οι αυριανοί πρωταθλητές, τα καμάρια μας, η περηφάνια της Ελλάδας. Περισσότερα από 400 παιδιά μας έδειξαν τι σημαίνει αθλητισμός, μας έδωσαν μαθήματα ζωής… γιατί αυτό που αξίζει είναι η συμμετοχή και ο αγώνας και όχι η νίκη. Η διοργάνωση ήταν άψογη και η χαρά μου να βρίσκομαι και εγώ εκεί μεγάλη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς τους που τα ωθούν στον αθλητισμό, στους προπονητές τους που δίνουν αγώνες ήθους, επιμονής και υπομονής μαζί με τους μικρούς αθλητές με στόχο την κορυφή”.

Αμέσως μετά το τουρνουά ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, όπου συζητήθηκαν οι προβληματισμοί τους, τα “αγκάθια” στη στήριξη τους από την Πολιτεία αλλά και οι εκλογές της ΕΠΟ,  που θα γίνουν στις 26 Οκτώβρη.

Στο ραντεβού βρέθηκαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ζήσης Παπανικολάου, ο Πρόεδρος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας και Αντιπρόεδρος της ΟΠΠΕ Απόστολος Νεμπεγλέρας, ο Γιώργος Λυκοκώστας, ταμίας του συνδέσμου Προπονητών Λάρισας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης και ο συνεργάτης του Γιώργου Κατσιαντώνη, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Βαγγέλης Στεφανής. Ιδιαίτερη σημασία στη συζήτηση δόθηκε στον επικείμενο νέο Αθλητικό Νόμο, με προτάσεις για ανθρώπους κοινής αποδοχής στις εκλογές, συγκεκριμένη θητεία των εκάστοτε προέδρων και διαδικασία απλής αναλογικής.

Στο τραπέζι “έπεσε” και το θέμα των πτυχιούχων ΤΕΦΑΑ που αναγκάζονται να παρακολουθήσουν σεμινάρια της ΕΠΟ για να μπορούν να διδάξουν ως προπονητές ποδοσφαίρου, κάτι που σημαίνει προσωπικά έξοδα δυσβάσταχτα για την εποχή που ζούμε, ενώ ζήτημα τέθηκε και για το… χαράτσι των 260 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν οι προπονητές για να ανανεώνουν την κάρτα τους κάθε τρία χρόνια.

Υπέρμαχος της προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλητισμού και της προσπάθειας επίλυσης προβλημάτων που απασχολούν τους κλάδους του, δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που θα παρακολουθεί τα όποια θέματα τους και θα συμβάλλει με τον τρόπο που μπορεί για την επίλυση τους.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%82 %ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%b1%ce%b6%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%cf%822 %ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%8e%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%ba%ce%b9 %ce%ba%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%89%ce%bd

Previous ArticleNext Article