Ελασσόνα

Καταγραφή προβλημάτων στον Δήμο Ελασσόνας

 Η πρώτη συνάντηση του κεντρικού κορμού της οργανωτικής επιτροπής του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου  Δημητρίου Καρανίκα, για τον Δήμο Ελασσόνας, έγινε πρόσφατα.

Η συζήτηση αφορούσε την οργάνωση και την ανάπτυξη τοπικών πυρήνων σε κάθε δημοτική ενότητα, προκειμένου να καταγραφούν τα υφιστάμενα προβλήματα σε κάθε χωριό και η εξεύρεση λύσεων. Παράλληλα έγιναν οι πρώτες προτάσεις για τα άτομα που θα αναλάβουν την επεξεργασία του προγράμματος του συνδυασμού καθώς και το συντονιστικό για τη συγκρότηση του συνδυασμού για το Δημοτικό και Τοπικά Συμβούλια.

Ο επικεφαλής Δημήτριος Καρανίκας, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία του συνδυασμού, ανέφερε τα εξής: «Σε αυτές τις εκλογές  θα αναμετρηθούν άνθρωποι και κινήσεις που ξέρουν και μπορούν να υπηρετήσουν το Δήμο. Μιλώ για νέους άφθαρτους ανθρώπους, που είναι πολίτες και όχι πολιτικοί και που αγαπούν τον τόπο  τους και θέλουν να προσφέρουν και να δουλέψουν γι’ αυτόν.

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο προσκλητήριο σε όλους, να ανταμώσουμε, για να πάμε μπροστά τον τόπο μας».

Έπειτα από γόνιμο διάλογο ορίστηκε ως γενικός επιβλέπων της οργανωτικής επιτροπής ο καρδιολόγος Μεζίλης Νικόλαος, γραμματέας ο Αθανάσιος Νούσιας, υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Αντιχασίων ο Δημουλάς Αστέριος μαζί με τον γιατρό Δημήτριο Γκουνό, υπεύθυνη στη Δημοτική Ενότητα Ελασσόνας καθώς και στο σχεδιασμό του πολιτιστικού προγράμματος η ζωγράφος Θωμαή Κόντου, στη Δημοτική Ενότητα Ολύμπου ο Παπαδημητρίου Χρήστος και ο Παπαδόπουλος Άκης, στη Ποταμιά ο Βογιατζής Χρήστος, στη Δημοτική Ενότητα Σαρανταπόρου ο Λάτσιος Ηλίας και τέλος στη Δημοτική Ενότητα Τσαριτσάνης ο Κουρομπίνας Διονύσιος.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article