Ελασσόνα

Καταγγελία της Δημοτικής Κίνησης Ελασσόνας «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ»

Καταγγέλλουμε στη δημοκρατική συνείδηση του λαού ότι ορισμένοι εκπρόσωποι κομματικών υποψηφίων για το Δήμο Ελασσόνας προσπαθούν να διαδώσουν ψευδείς πληροφορίες σε βάρος της Κίνησής μας και του υποψήφιου Δημάρχου δρα ΚΩΣΤΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

Ειδικότερα, ορισμένοι εκπρόσωποι του συνδυασμού του κ. Ν. Γάτσα, που εκπροσωπούν το παλιό ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας βρώμικες παλαιοκομματικές μεθόδους, διαδίδουν ευρέως ότι ο κ. Κ. Σαχινίδης αποχώρησε από τον εκλογικό αγώνα και ότι δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν ότι με τον τρόπο αυτόν θα ενσπείρουν αμφιβολίες στο εκλογικό κοινό και ότι θα αποκομίσουν εκλογικά οφέλη από τους πιθανούς ψηφοφόρους μας. Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι όσα βρώμικα παιχνίδια και αν χρησιμοποιήσουν, όχι μόνο δεν θα πετύχουν τον σκοπό τους αλλά, αντίθετα, θα καταδικασθούν, για μια ακόμη φορά, όπως αποδείχθηκε και σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι δημότες τους πήραν είδηση πλέον και τους έχουν σιχαθεί για τον βρώμικο προεκλογικό πόλεμο που ακολουθούν και για τον τρόπο που κέρδισαν, παλαιότερα, τις δημοτικές εκλογές αλλά και για τον μονοκομματικό τρόπο που διοίκησαν το Δήμο, σε βάρος της πλειοψηφίας των δημοτών, όταν είχαν την εξουσία στα χέρια τους. Ιδιαίτερα, οι νέοι ψηφοφόροι που είναι πιο αγνοί και πιο απονήρευτοι, σε καμιά περίπτωση δεν θα επηρεασθούν από τέτοιου ευτελούς είδους προεκλογικά τερτίπια που επιχειρούν να ξεγελάσουν το εκλογικό κοινό και θα απορρίψουν τις όποιες βρώμικες μεθοδεύσεις από όπου και αν αυτές προέρχονται.

                          Για όλους αυτούς τους λόγους,

                                        καλούμε

όλους τους δημότες να καταδικάσουν τις όποιες συκοφαντικές προσπάθειες γίνονται ή θα γίνουν, και να στηρίξουν με πείσμα και δυναμικά τη Δημοτική Κίνηση Ελασσόνας «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ», επειδή είναι η μόνη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ δύναμη που αποτελεί εγγύηση για την άσκηση υγιούς πολιτικής ζωής του τόπου. Άλλωστε, ο κύριος σκοπός της Κίνησής μας είναι να ενώσει όλους τους δημότες σε ένα διαρκή αγώνα για τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ καθώς και για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, τα οποία  οι προηγούμενοι δήμαρχοι στάθηκαν ανίκανοι να επιλύσουν.

Εμείς δηλώνουμε ευθαρσώς, τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ όσο και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Κίνησης «ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΡΑΙΒΩΝ», ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι την τελική νίκη και ότι θα είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους δημότες και τα προβλήματά τους, σε όλες τις δημοτικές Κοινότητες, χωρίς κομματικές και άλλες διακρίσεις, παραβλέποντας τις όποιες συκοφαντικές και άλλες βρώμικες μεθόδους χρησιμοποιούν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές με τις παλαιοκομματικές εκλογικές μεθόδους της συκοφαντίας, του διασυρμού και της εξαγοράς των ψήφων.

Previous ArticleNext Article