Λάρισα

“Καμία διακοπή ρεύματος σε εργατικές λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν”

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, καταγγέλει την ΔΕΗ Α.Ε, γιατί τρομοκρατεί εργατικές και λαικές οικογένειες που χρωστούν και δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, λόγω της ανεργίας και της δραστικής μείωσης του εισοδήματος τους.

Με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στέλνει σε εργατικές- λαικές οικογένειες, τρομοκρατικά ειδοποιητήρια ότι αν δεν πληρώσουν το 30% της οφειλής άμεσα και να μπούν σε ρύθμιση, που συνήθως δεν μπορεί να πληρωθεί λόγω της υψηλής δόσης, θα τους κάνει διακοπή ηλεκτροδότησης και θα προσφύγει και σε ένδικα μέσα

Άλλη μια απόδειξη, ότι η έξοδος από τα μνημόνια που διατυμπανίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν σημαίνει για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικροαγρότες και μικροεπαγγελματίες το τέλος των βασάνων που μας φόρτωσαν η καπιταλιστική κρίση και οι αντιλαϊκές πολιτικές της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η ανηλεής επίθεση της ΔΕΗ Α.Ε, με τις ευλογίες της κυβέρνησης, δεν εξαιρεί, ούτε τους ανέργους, ούτε και σοβαρά ασθενείς, ακόμη και σε εκείνους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο, πετώντας πολλούς εκτός.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, αξιώνει από την ΔΕΗ Α.Ε και την κυβέρνηση, να σταματήσουν αυτή την ανηλεή επίθεση στους άνεργους, ασθενείς, άπορους, απλήρωτους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς αγρότες και να μην γίνεται καμία διακοπή ρεύματος στις περιπτώσεις που δεν μπορούν να πληρώσουν. Να γίνει διαγραφή των συσσωρευμένων χρεών των νοικοκυριών ανέργων, απόρων, χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων και να υπάρχουν ευνοικές ρυθμίσεις, χωρίς να απαιτείται καμία προκαταβολή.

Καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, τους μικρούς αγρότες και ΕΒΕ, να διεκδικήσουμε τα παραπάνω αιτήματα, καθώς και τη μείωση των τιμών της λαϊκής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις πολιτικές και να διεκδικήσουμε η Ενέργεια να αποτελεί λαϊκή περιουσία.

Στις εκλογές του Μαΐου, να υπερψηφίσουν στην Περιφέρεια και στους Δήμους τα ψηφοδέλτια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και στις ευρωεκλογές το ΚΚΕ.

Previous ArticleNext Article