Αθλητισμός

Καλύτερος ο ΠΟΕ κέρδισε το τοπικό ντέρμπυ με το Βλαχογιάννι

Σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι που έγινε  στο Βλαχογιάννι ο ΠΟΕ επικράτησε της Δόξας με τελικό σκορ 1 – 3 και παρέμεινε σε τροχιά πλει-οφ.
Με την έναρξη του παιχνιδιου ο ΠΟΕ μπηκε καλύτερα φθανοντας πιο εύκολα στα καρε της Δοξας.
Το φιλμ του αγώνα
10′ μεγάλη ευκαιρια με τον Γκαραγκουνη μονο μέσα στην περιοχη αργησε να σουταρει κόπηκε την τελευταια στιγμη απο τους αμυντικούς σε κορνερ.
14′ λεπτο σεντρα του Γκαραγκουνη και με πλασε ο Κυριτσης Αθ. μεσα απο την περιοχη εκανε το 0-1.
21′ λεπτο σε επίθεση της γηπεδουχου ομαδας  ο διαιτητής εδωσε  πεναλτυ θεωρωντας οτι υπηρχε τραβηγμα σε παιχτη της Δοξας, το εκτελεσε ο Μπαντης και εκανε το 1-1.
30′ και μετά ισορροπησε η Δοξα και το ματς εγινε πολύ δυνατο με πολλές μονομαχίες, δυνατα μαρκαρίσματα φαουλ, με τον διαιτητή και τον εποπτη να εχουν χάσει τον ελεγχο του ματς αφήνοντας πολλα παράπονα και τις δυο ομαδες.
45′  ενω ο Ματουλας βγήκε σε προφανη θέση για γκολ ανακοπηκε με φαουλ εξω απο την μεγαλη περιοχη οπου δοθηκε φαουλ και κόκκινη καρτα στον τελευταιο αμυντικό της Δοξας Μυτουλα. Υπήρξαν διαμαρτυριες και 10 λεπτα διακοπή του αγώνα με τον διαιτητη κ Γκαγκα να αποσυρεται στα αποδυτηρια γιατί δεχθηκε ο βοηθος επόπτη αντικείμενο και υπήρξαν υβριστικες φρασεις εις βαρος τους.
45’+ φαουλ εκτελέστηκε απο το Σιαφαρίκα στο δοκαρι της Δοξας, ημιχρονο 1-1.
60′ λεπτο ο ΠΟΕ ζητάει πεναλτυ σε χερι του αμυντικου της Δοξας.
62′ αλλαγή για τον ΠΟΕ στη θεση του Σακοραφα ο Πατσης
65′ αλλαγη στη θέση του Σιαφαρικα ο Νταμπωσης
67′ πασα του Πετανι στο Ματουλα και ωραιο γωνιακό σου και γκολ 1-2
70′ λεπτο πασα του Γκαραγκουνη και ο Πατσης κάνει το 1-3
78′ αλλαγη Κωνσταντινίδης στη θεση του Γκαραγκουνη.
82΄αλλαγή στη θεση του Λαγου ο Χατζηβασιλης
Δόξα Βλαχογιαννίου (Φακιτσας Ν.): Παπαιωαννου, Αθανοσουλης, Μυτουλας, Αλεξιου, Κοντοθανασης, Τσουντσουρας, Γκουρομπινος, Χριστοδουλου, Ιγγλεζος, Τσανας, Μπαντης. Έπαιξαν και οι Λακης, Γεωργουλης, Βιδρας, Πετρου
ΠΟΕ( Ζιαγκας Ζησης): Γουπος, Σακοραφας, Σιαφαρικας, Λαγος, Μπουσιας, Συναπαλος, Πετανι, ΚυριτσηςΑθ., Μπαρλαγιαννης, Ματουλας, Γκαραγκουνης.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article