Αθλητισμός

Καλύτερη η ΑΕΛ από τον ΠΑΟ, 0-0 το αποτέλεσμα

Μπορεί η ΑΕΛ να μην κατάφερε να κλείσει το 2016 με νίκη, αφού έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA, όμως οι «βυσσινί» έδειξαν αποφασισμένοι και γεμάτοι πίστη και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το παιχνίδι από τα πρώτα του λεπτά είχε πολλά νεύρα, δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες κι αυτή έμοιαζε λογικό αν αναλογιστούμε ότι τα σφυρίγματα του κ. Παπαδόπουλο ήταν συνεχή.

Άλλο παιχνίδι στην κυριολεξία στο δεύτερο ημίχρονο, είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο AEL FC ARENA. Οι «βυσσινί» του Σάκη Τσιώλη μπήκαν με ιδιαίτερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτοί που προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΛ απείλησαν και την εστία του Βλαχοδήμου, με τον Άντονι και τον Ντοντό, σε στιγμές που η λαρισινή ομάδα στάθηκε άτυχη.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας (87’ Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (82΄Ποτουρίδης), Άντονι, Ντοντό, Καπός (75’ Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντέλετιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μπουμάλ (58’ Βλαχοδήμος Π.) , Μπέργκ, Ζέκα, Βιγιαφάνες (84’ Μέστο), Μαρινάκης, Χούλτ, Μολέδο, Εμποκού (64’ Λέτο), Κουλιμπαλί

3

4

5

Previous ArticleNext Article