Αθλητισμός

«Καθάρισε» από το πρώτο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να πάρει το «διπλό» στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, επικρατώντας με 2 – 1

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους «πράσινους» και μάλιστα με το ίδιο σκορ, μόνο που αυτή τη φορά ήταν εκτός έδρας, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εντός. Φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς συνολικά. Από την άλλη η Νέα Πολιτεία έμεινε στον έναν βαθμό.

2

Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πάρουν «κεφάλι» στο σκορ! Μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα, γύρισμα του Βασίλη Γκαμπέτα από τα δεξιά και με κεφαλιά ο Σωτήρης Χάμος νίκησε τον γκολκίπερ «ανοίγοντας» το σκορ!

Γρήγορα – γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μπόρεσε να πάρει αποστάσεις ασφαλείας στο σκορ από τον αντίπαλό του. Στο 23΄ο Νίκος Μόσχος με γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Στέλιου Δραχαλίβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να αντιδράσουν. Και όταν βρήκαν ήταν πλέον αργά. Καθώς το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 89΄με όμορφο βολ πλανέ του Σπύρου Ρούσσα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.

Οι Συνθέσεις

3

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Παπαδημητρίου, Ζαφειρούλης (46′ λ.τ. Βαλατσός), Χασιώτης, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Μπελαγιάς, Βενέτης, Θεοχάρης (65′ Ρουσσάς), Παυλόπουλος (70′ Χατζόπουλος), Γιαγιάκος.

4

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος, Λεβέντης Γ., Σαπάκος, Μόσχος, Παπαγιαννούλης (65′ Φτίκας), Σακοράφας, Γκαμπέτας, Χάμος, Καραγκούνης (46′ Παληγιάννης), Δραχαλίβας (75′ Μπουμπουνάρας).

Πηγή: arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article