Λάρισα

Κίνηση ανθρωπιάς από τη ΔΗΜΤΟ Αγιάς – Συγκέντρωσε τρόφιμα για τους απόρους

Στο πλευρό των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών της περιοχής της Αγιάς στέκεται η ΔΗΜΤΟ Αγιάς της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο διήμερο έλαβε χώρα η δράση της «γαλάζιας οργάνωσης» για τη συγκέντρωσης τροφίμων για τις άπορες και οικονομικά ασθενείς οικογένειες της Αγιάς.

Οι Αγιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «γαλάζιων» στελεχών με τη συγκέντρωση δεκάδων σακούλων με τρόφιμα που θα βοηθήσουν αυτές τις άγιες μέρες στην ανακούφιση αρκετών συναθρώπων μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Οι σακούλες με τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από τον πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγιάς και τα μέλη της στην Εκκλησία της Αγιάς, η οποία έχει αναλάβει τη διανομή των τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη.

«Για τη Νέα Δημοκρατία, η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι θεμελιώδεις αρχές. Η κοινωνική ευαισθησία και η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη είναι διαχρονικά, βασικά χαρακτηριστικά της ιδεολογίας μας, βασικά χαρακτηριστικά του ίδιου του εαυτού μας. Η κοινωνική ευαισθησία δεν μονοπωλείται, δεν χαρίζεται και δεν υφαρπάζεται. Για τη Νέα Δημοκρατία είναι σταθερή πεποίθηση, φροντίδα και πολιτική» τόνισε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤο Αγιάς Χρήστος Χατζησαλάτας, ενώ ο γνωστός Αγιώτης επιχειρηματίας Δημήτρης Ευθυμίου ευχήθηκε σε όλους  χαρούμενες γιορτές με υγεία και ευτυχία.

tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article