Λάρισα

Κέλλας: Ψήφος εμπιστοσύνης για την αυτοδύναμη Ελλάδα

«Τη Συμφωνία των Πρεσπών εσείς την υπογράψατε, εσείς την ψηφίσατε! Εμείς θα διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται από τις δυσμενείς συνέπειες της άνευ όρων παράδοσής σας στους Σκοπιανούς.

Ας μην ξεχνούν, όμως, τόσο οι Σκοπιανοί, όσο και οι Αλβανοί, ότι η ευρωπαϊκή προοπτική τους εξαρτάται άμεσα από την Ελληνική Κυβέρνηση!»

Τα ανωτέρω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εστιάζοντας στα εθνικά θέματα και εξαπολύοντας επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατά την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και στην πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη, τονίζοντας:

«Κάνουμε τις δεσμεύσεις μας πράξη! Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 22% και βελτιώνουμε τον νόμο για τις 120 δόσεις, σήμερα! Σε συνδυασμό με το νέο μείγμα οικονομικής πολιτικής, λύνουμε δύο ζητήματα, που ταλανίζουν τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό κόσμο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν ακριβές ασφαλιστικές εισφορές, έχοντας όμως απαίτηση για δίκαιες αποζημιώσεις και στην ώρα τους. Και έχουν απόλυτο δίκαιο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε μεγάλες καταστροφές όχι μόνο στην παραγωγή, αλλά και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, συνεπεία της Κλιματικής Αλλαγής. Για τον λόγο αυτό, προχωρούμε στον εκσυγχρονισμό και τη ριζική ανασυγκρότηση του ΕΛΓΑ. Ταυτόχρονα, βάζουμε τέλος στο αίσχος των παράνομων ελληνοποιήσεων και στην κατρακύλα των τιμών, ενεργοποιώντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που σήμερα είναι ανύπαρκτοι».

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός επικεντρώθηκε στη Δημόσια Τάξη, την Παιδεία και την Υγεία, σημειώνοντας ότι θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις 1500 αστυνομικών, 4500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και 2000 νοσηλευτών και ιατρών, τονίζοντας ότι θα ληφθεί ειδική μέριμνα για συγκεκριμένες κατηγορίες ασθενών μέσω της «αξιοποίησης των υπαρχόντων γραμμικών επιταχυντών για ακτινοθεραπείες στους καρκινοπαθείς, της ενεργοποίησης και απογευματινής βάρδιας» και της «κατ’ οίκον διανομής φαρμάκων σε βαρέως πάσχοντες» είτε της προμήθειας φαρμάκων «από φαρμακείο της επιλογής τους και όχι από φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ».

Ειδική αναφορά έκανε και σε μια σειρά μέτρων ανάσχεσης του δημογραφικού προβλήματος, επισημαίνοντας:

«Αποκαθιστούμε τα πολυτεκνικά επιδόματα στα επίπεδα προ του 2018, χορηγούμε 2000 ευρώ επίδομα για κάθε ελληνόπουλο, που γεννιέται στη χώρα, και αυξάνουμε το αφορολόγητο κατά 1000 ευρώ ανά παιδί, σε συνδυασμό με πρόσθετα υποστηρικτικά μέτρα». 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κέλλας σημείωσε:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας έδωσαν ισχυρή εντολή για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτή την εντολή επικυρώνουμε ως Εθνική Αντιπροσωπεία παρέχοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων, και στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, ψήφο εμπιστοσύνης για μία Ελλάδα φωτεινή, που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Το 2021, 200 χρόνια μετά την Εθνική Παλιγγενεσία, το Ελληνικό Κράτος πρέπει να είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων όσοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα. Αυτό επιτάσσουν το ιστορικό μας καθήκον και η εθνική μας συνείδηση, και αυτό θα κάνουμε πράξη ως νέα Κυβέρνηση της χώρας!».

Δείτε την ομιλία εδώ:

Previous ArticleNext Article