Λάρισα

Κέλλας: «Συναλλασσόμενοι και εργαζόμενοι ασφυκτιούν στη ΔΕΗ»

«Το κεντρικό κατάστημα ΔΕΗ Λάρισας λειτουργεί σε συνθήκες κυριολεκτικής ασφυξίας, οι οποίες προκαλούν προβλήματα, τόσο στους συναλλασσόμενους, όσο και τους εργαζόμενους της Επιχείρησης. Τα αίτια της απαράδεκτης αυτής κατάστασης είναι δύο: Οι συνθήκες λειτουργίας του κτιρίου, όπου στεγάζεται το κατάστημα, και η έλλειψη προσωπικού».

Τα ανωτέρω επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός σημειώνει πως το κτιριακό ζήτημα παραμένει άλυτο «εδώ και δύο χρόνια», αφού, «έχουν σταματήσει οι απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης, προκειμένου το κατάστημα να μπορεί να ανταποκριθεί στην ιδιαιτέρως αυξημένη προσέλευση του κοινού. Ο υπάρχων χώρος αναμονής και εξυπηρέτησης των πελατών είναι εξαιρετικά περιορισμένος, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν οδυνηρά περιστατικά, ένα μάλιστα εκ των οποίων με τραγική κατάληξη».

Περαιτέρω, ο κ. Κέλλας υπογραμμίζει την επιστολή διαμαρτυρίας της Ένωσης Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού προς τη διοίκηση της Επιχείρησης για το κτιριακό, προσθέτοντας: «Δυστυχώς, εάν δεν ληφθούν άμεσα ενέργειες, οι ανωτέρω αντιξοότητες θα επιτείνονται, καθότι οι πολίτες αναγκάζονται να προσέρχονται συχνότερα στο κατάστημα, προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους».

Κλείνοντας, ο Λαρισαίος Βουλευτής ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό:

«1. Είναι σε γνώση σας τα προβλήματα του κεντρικού καταστήματος ΔΕΗ Λάρισας;

  1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεσθε να προχωρήσετε, προκειμένου να επιλύσετε το κτιριακό ζήτημα και πως θα αντιμετωπίσετε την έλλειψη προσωπικού;»

 

 

 

Previous ArticleNext Article