Λάρισα

Κέλλας: Να ανταμείψουμε τους κόπους των μαθητών

Ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Πρώτο κουδούνι για την φετινή χρονιά! Μια χρονιά, που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού η Κυβέρνηση της ΝΔ, ως όφειλε, ολοκλήρωσε έγκαιρα τις διαδικασίες για κάλυψη κενών σε εκπαιδευτικούς και υλικοτεχνικές υποδομές.

Εκπληρώσαμε το χρέος μας με βάση τις δυνατότητες που υπάρχουν, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να υλοποιήσουμε για την αναβάθμιση της παρεχόμενης Παιδείας στα παιδιά μας. Στον προγραμματισμό του Υπουργείου με τις μεταρρυθμίσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία και την αναβάθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στοχεύουμε να ανταμείψουμε τους κόπους των μαθητών, ώστε τα πτυχία που θα πάρουν ως αυριανοί φοιτητές να είναι “εισιτήριο” για το μέλλον και όχι “ακάλυπτες επιταγές”.

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς να καθοδηγήσουν με αποτελεσματικότητα τους μαθητές στον δύσκολο αλλά όμορφο δρόμο της γνώσης, που θα τους κάνει ευτυχισμένους ανθρώπους και χρήσιμους πολίτες.

Εύχομαι στους γονείς να συνεχίσουν να στέκονται στο πλευρό των παιδιών τους με υπομονή, επιμονή και στοργή και να έχουν μια αρμονική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

Καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, γόνιμη και εποικοδομητική σε όλους!».

 

 

Previous ArticleNext Article