Λάρισα

Κέλλας: Μεγάλη η συμβολή της ΕΠΣΝ Λάρισας στην καταξίωση του Λαρισαικού ποδοσφαίρου

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας, η κυψέλη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, έχει τεράστια ιστορία, αλλά και συμβολή, στην ανάπτυξη και ανάδειξη ομάδων και παικτών στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα».

Με αυτά τα λόγια “καλωσόρισε” στο γραφείο του, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, αντιπροσωπεία της ΕΠΣΝ Λάρισας, προσθέτοντας:

«Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει όαση αξιών, όπως το “ευ αγωνίζεσθαι” και η “ευγενής άμιλλα”.

Ως λάτρης του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, που στο τιμόνι του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκονται άνθρωποι με όνειρα, μεράκι και όρεξη για νοικοκυρεμένη δουλειά, συνεχίζοντας την παράδοση άξιων διοικήσεων στην ΕΠΣΝ Λάρισας.

Επιτελούν μάλιστα και κοινωνικό έργο, όπως φαίνεται από τη δημιουργία και ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Αναξιοπαθούντων Ποδοσφαιριστών και τους συγχαίρω γι’ αυτό.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αποτελεί την ζωντανή ιστορία του αθλητισμού της χώρας. Μετά, μάλιστα, και από τη συνάντηση που είχα με τους ανθρώπους της Ένωσης, είμαι ακόμη πιο αισιόδοξος για το μέλλον του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου».

Την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΝ Λάρισας, που επισκέφθηκαν τον Λαρισαίο πολιτικό, αποτελούσαν οι κκ. Χρήστος Μπασαγιάννης, Ρένος Καρυώτης, Μιχάλης Λίταινας, και ο υπάλληλος της Ένωσης κ. Ηλίας Σελιώνης

Previous ArticleNext Article