Ελασσόνα

Κέλλας από το Λιβάδι: Είναι θράσος να μιλάνε για επιτυχία

“Η υποκρισία είχε περισσέψει από καιρό. Τώρα περίσσεψε και το θράσος”. Με τα λόγια αυτά, από το Λιβάδι Ελασσόνας, σχολίασε τις “θριαμβολογίες” της κυβέρνησης περί “καθαρής εξόδου από τα μνημόνια”, ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

“Σήμερα πανηγυρίζουν για κάτι που με δική τους ευθύνη δεν τελείωσε το 2015. Φόρτωσαν στον ελληνικό λαό ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο, το κόστος του οποίου, σύμφωνα και με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ, φθάνει έως και 200 δις ευρώ, υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και δέσμευσαν με ιλιγγιώδη πλεονάσματα τις επόμενες κυβερνήσεις, έχοντας υπογράψει τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά έχουν το θράσος να μιλάνε για επιτυχία!”, συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας, ο οποίος κατέληξε στη δήλωσή του, λέγοντας:

“Από ένα αμιγώς κτηνοτροφικό χωριό, το Λιβάδι Ελασσόνας, όπου οι κάτοικοι εξακολουθούν να μένουν, να δουλεύουν και να στηρίζουν τον τόπο τους, καλώ τους κυβερνητικούς βουλευτές να έρθουν και να εξηγήσουν από κοντά στον Έλληνα κτηνοτρόφο, γιατί επί τρία ολόκληρα χρόνια το εισόδημά του μειώνεται, η φορολογία του αυξάνεται και οι ελπίδες του εξανεμίζονται, μέσα στην απάτη των προσδοκιών, που έσπειρε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θα ήταν ένα εξαιρετικό μήνυμα επιστροφής τους στην πραγματικότητα αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς, προτιμούν τη σκηνοθεσία του κομματικού τους περιβάλλοντος, το οποίο, όμως, πληρώνουν όλοι οι Έλληνες”.

 

Previous ArticleNext Article