Ελασσόνα

Κέλλας από Σαμαρίνα: Όλοι μαζί για το μέλλον του τόπου μας

«Μαζί με τους Σαμαριναίους, τις Σαμαριναίες και όλους τους βλάχικης καταγωγής συμπατριώτες μας γιορτάζουμε σήμερα τη Μεγάλη Παναγιά υμνώντας και δοξολογώντας τη Μεγαλόχαρη Θεοτόκο κατά δεύτερη συνεχή ημέρα, εδώ, στην Πίνδο και τη Δυτική Μακεδονία.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γεν. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, κατά την έξοδό του από τον Ιερό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς, όπου συμμετείχε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κκ Δαβίδ, προσθέτοντας:

«Η Πατρίδα μας έχει εισέλθει σε τροχιά ανάταξης και ανόδου από την 7η Ιουλίου και μετά. Κάθε μέρα είναι και καλύτερη με την Κυβέρνησή μας να διορθώνει αδικίες, να ανακουφίζει τους πολίτες και να λαμβάνει μέτρα για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του κράτους.

Ωστόσο, είδαμε τις τελευταίες μέρες τις πυρκαγιές να διπλασιάζονται σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και την πύρινη λαίλαπα να κατακαίει τα δάση μας και να προκαλεί ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους ήρωες πυροσβέστες, μονίμους και εθελοντές, που ρίχτηκαν για πολλά 24ωρα στη μάχη με τις φλόγες προστατεύοντας τις ζωές των πολιτών. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη νέα πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που συντόνισε επιτυχώς τις επιχειρήσεις και δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, ώστε να αυξήσουμε τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και να χαράξουμε συγκεκριμένες δράσεις για την αναδάσωση των πληγεισών περιοχών και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος, ώστε να έχει ο τόπος μας μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

 

 

Previous ArticleNext Article