Ελασσόνα

Κέλλας από Λουτρό Ελασσόνας: οι πολύτεκνοι πυλώνας του Έθνους

«Οι πολύτεκνοι αποτελούν τον πυλώνα του έθνους και την αιχμή του δόρατος στην αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος.

Για αυτό και πρέπει να έχουν πλήρη στήριξη από το κράτος.

Ως κυβέρνηση, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να διορθώσουμε τις εις βάρος τους αδικίες.

Προοδευτισμός, άλλωστε, δεν είναι η επιλεκτική ευαισθησία απέναντι στους ομόφυλους και τους μετανάστες, αλλά η στήριξη και μακροημέρευση του λαού και των παιδιών μας».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων, από το Λουτρό Ελασσόνας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, έχοντας δίπλα του τους πατέρες Σπυρίδωνα Μαρτινόπουλο και Κωνσταντίνο Καλύβα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας και Περιχώρων κ. Ιωάννη Παπακώστα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιωάννη Ντούμο, στηλίτευσε τις κυβερνητικές επιλογές στην αντιμετώπιση των πολυτέκνων και επεσήμανε πως “έχει δημιουργηθεί ένα εντελώς αρνητικό μείγμα πολιτικών, που δείχνει πως η Κυβέρνηση εχθρεύεται την πολύτεκνη οικογένεια χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις στο δημογραφικό, το οποίο εξελίσσεται σε βραδυφλεγή βόμβα για τα θεμέλια της χώρας”.

Ο κ. Κέλλας, μετά το τέλος της επίσκεψης, δήλωσε:

«Από το Λουτρό Ελασσόνας, μετά και από τη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ελασσόνας Γιάννη Παπακώστα, τονίζω προς την Κυβέρνηση, όπως έχω κάνει και από το βήμα της Βουλής πολλές φορές, πως η μελλοντική πληθυσμιακή σύνθεση της Ελλάδας και το δημογραφικό πρόβλημα, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο μέσω της στήριξης της ελληνικής οικογένειας.

Είναι αναγκαίο να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη στήριξη των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, όχι μόνο μέσω επιδομάτων, αλλά σε συνδυασμό με υποστηρικτικά μέτρα στην Εκπαίδευση και παροχή κινήτρων για τη δημιουργία νέων οικογενειών.

Για την παράταξή μας, αποτελεί προτεραιότητα ο σχεδιασμός εκ νέου και από κοινού με τους πολύτεκνους, μιας πολιτικής που θα δώσει πνοή στο μέλλον της πατρίδας μας».

Previous ArticleNext Article