Ελασσόνα

Κέλλας:κοινό μέτωπο Δημάρχου και Βουλευτών για τη γαλακτοκομική σχολή

«Δεν φτάνει που ναρκοθέτησαν την πορεία της χώρας εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου και λίγο έλειψε να εκτροχιαστούμε, δεν αρκεί που έχουν γονατίσει τις πιο ακμαίες παραγωγικές τάξεις από την υπέρμετρη φορολόγηση, γεμίζοντας τους πολίτες με ψέματα για την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας, τώρα επιχειρούν να εγκλωβίσουν την χώρα σε εθνικούς κινδύνους, παίζοντας ανεύθυνα με τα εθνικά μας θέματα».

Με τα λόγια αυτά ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, μιλώντας σε μια μεγάλη συγκέντρωση φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην Ελασσόνα, περιέγραψε την πολιτική επικαιρότητα, αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων.

Όπως ήταν φυσικό, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική ύπαιθρο.

«Χωρίς κανένα εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της υπαίθρου, με τους Έλληνες γεωργούς και κτηνοτρόφους να αντιμετωπίζουν καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα, μα πάνω απ’ όλα, με την απουσία κάθε ελπίδας και αναπτυξιακής προοπτικής, η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη για όλους αυτούς που μπορούν να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προηγουμένως ο Λαρισαίος πολιτικός είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νίκο Ευαγγέλου, Αντιδημάρχους, Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων, μέλη της δημοτικής ομάδας αλλά και τον Πρόεδρο και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της παράταξης στην Ελασσόνα.

Εκεί, ο κ. Κέλλας, αμέσως μετά την ενημέρωση που είχε από τον Δήμαρχο για όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Ελασσόνας κατέθεσε την πρόταση για κοινό μέτωπο των βουλευτών του Νομού για την ίδρυση της Γαλακτοκομικής Σχολής καθώς και για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τη ζωνοποίηση του Ολύμπου.
«Ενημερώθηκα από τον φίλο Δήμαρχο για τα σημαντικά θέματα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ελασσόνας.

Θεωρώ πως επιβάλλεται όλοι οι βουλευτές του Νομού, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης να στηρίξουμε την προσπάθεια του Δημάρχου για την Γαλακτοκομική Σχολή και τον Όλυμπο.

Πρόκειται για δυο θέματα που ξεπερνούν τα στενά όρια της επαρχίας», δήλωσε ο κ. Κέλλας χαρακτηριστικά.

ΕΛ2

ΕΛ3

Previous ArticleNext Article