Λάρισα

Κάλαντα από τη Χορωδία «Η ΕΥΕΣΤΩ» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων

Το Δημαρχείο της Λάρισας επισκέφθηκε η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ», την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 , όπου ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο υπεύθυνος των Κ.Α.Π.Η Λάρισας κ. Κων/νος Τσαούσης και το προσωπικό του Δήμου, άκουσαν κάλαντα, πρωτοχρονιάτικες γιορτινές μελωδίες και αντάλλαξαν ευχές με όλους τους χορωδούς σ’ ένα ευχάριστο εορταστικό κλίμα. Τη χορωδία διηύθυνε και συνόδεψε με το ακορντεόν ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Ο Δήμαρχος Λαρισαίων ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο δημαρχείο ενώ εξήρε «τον δημιουργικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ζωή δίνοντας διέξοδο στην ζωτικότητά τους». Έκλεισε τονίζοντας πως «το δημαρχείο είναι πάντοτε ανοιχτό και ο ίδιος έτοιμος να ακούσει ό,τι τους απασχολεί».

Στη συνέχεια η χορωδία «Ευεστώ» μετέβη στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας, με λεωφορείο (ευγενική προσφορά του Διοικητή της 110 Π.Μ.), όπου τραγούδησε κάλαντα Χριστουγέννων – πρωτοχρονιάς και πρόσφερε εκ μέρους των μελών της  χορωδίας τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Τέλος η χορωδία μετέβη στο αεροδρόμιο της πόλης στην 110 Πτέρυγα Μάχης όπου την υποδέχθηκε στο Διοικητήριο ο Διοικητής Σμήναρχος (Ι) κ. Απόστολος Χόρτης με το επιτελείο του. Το πολυπληθές φωνητικό σύνολο του δήμου παρουσίασε ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με κάλαντα από διάφορες περιοχές του Ελλαδικού χώρου, μεταφέροντας το εορταστικό κλίμα στα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στους άοκνους φρουρούς των αιθέρων μας.

 

 

Previous ArticleNext Article