Παραπολιτικά

Ιδιαίτερη συζήτηση είχε η Στέλλα Μπίζιου με την Μαρέβα Μητσοτάκη

Θέσεις του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν στην στήριξη και την προστασία της ελληνικής οικογένειας παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που χαιρέτισε η κα. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και συντόνισαν από κοινού ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος με την υπεύθυνη της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων κα. Μαρία Συρεγγέλα και ομιλήτριες 7 βουλευτές της Ν.Δ.

Σε ιδιαίτερη συζήτηση που είχε η Μαρέβα Μητσοτάκη με την πολιτευτή της Ν.Δ. Στέλλα Μπίζιου, η δεύτερη εξήρε τις δράσεις του κόμματος για στοχευμένες θεματικά εκδηλώσεις οι οποίες θα εκτιμηθούν θετικά από το σύνολο του κόσμου.

Τόνισε επίσης, πως πρωτοβουλίες αυτού του είδους, που δίνουν το στίγμα της ευαισθησίας και της μέριμνας για την ελληνική οικογένεια, αναδεικνύουν την γέφυρα επικοινωνίας που έχει απλωθεί από την πλευρά της Ν.Δ. προς την κοινωνία με γνώμονα τις καθημερινές της ανάγκες. Όταν διαπιστώνεται δε, πως το τεκμηριωμένο πρόγραμμα για την οικογένεια είναι άμεσα συνυφασμένο με την καθημερινότητα του καθένα μας, το συναίσθημα σιγουριάς και ελπίδας που δημιουργείται έρχεται να μας υποδείξει την αναγκαιότητα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στην διακυβέρνηση της χώρας.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article