Παραπολιτικά

Θερμά συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Θ. Παιδή

Ημέρα  ανακοίνωσης  των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Θα ήθελα  να εκφράσω τα θερμά  μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που επιβράβευσαν τους κόπους τους και τη σκληρή προσπάθεια ετών με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια  εκπαίδευση.

Τα τελευταία  χρόνια έχουμε συναντήσει   πρωτόγνωρες καταστάσεις . Η κρίση μας καλεί όλους να αλλάξουμε τελείως νοοτροπία και σε εσάς τους νέους είναι που πέφτει κυρίως το βάρος της αλλαγής  που θα μας βγάλει από το σημερινή δύσκολη κατάσταση . Είναι σημαντικό για εσάς και για όλους μας να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη αυτή ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά σας  και να συμβάλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους  η ζωή δεν σταματά στις Πανελλήνιες Εξετάσεις , είναι μπροστά σας και έχει την δική της δυναμική που μπορεί να σας κάνει χρήσιμους στην κοινωνία και ολοκληρωμένους  σας προσωπικότητες  . Μπορεί να απολαμβάνουμε τις επιτυχίες αλλά αυτές έρχονται μέσα  κάθε λογής δυσκολίες και  εμπόδια που μαθαίνουμε να  ξεπερνάμε  , να μεγαλώνουμε  και να ωριμάζουμε ως άνθρωποι. Επίσης  δεν θα μπορούσα να παραλείψω  τόσο τους γονείς όσο και τους καθηγητές , τους οποίους συγχαίρω γιατί αναμφίβολα έκαναν κι αυτοί  την δική τους προσπάθεια ώστε  ο αγώνας αυτός των παιδιών μας για ένα καλύτερο αύριο να στεφθεί τελικά με επιτυχία.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί γονείς και καθηγητές , εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας με κάθε τρόπο. Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Previous ArticleNext Article